maandag 2 november 2015

Dutch Doobadoo - Sneeuwbol

Wat is de nieuwe Card Art mal Sneeuwbol van Dutch Doobadoo toch super gaaf hé? Ik heb er weer een schutkaart van gemaakt.


Voor de basis heb ik het cardstock van Pion Design gebruikt, dit papier past ontzettend goed bij hun lijnen. Dit is een stevige kwaliteit kaartkarton. Voor deze creatie heb ik Pion White 1 gebruikt.
De papierlijn die ik heb gebruikt is de nieuwe Glistening Snow. Ik heb de 6" x 6" vellen gebruikt. De achtergrond daarvan is iets kleiner zodat hij precies in de sneeuwbol vast.

Rondom de sneeuwbol heb ik gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies. De tekst Happy Holidays is Paper Art van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Sneeuwbol Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - ChristmasAchter het grote strik heb ik de stansmal Denneappels van CraftEmotions gebruikt. Op de denneappels heb ik wat sneeuw gedaan, hiervoor heb ik de Crackle Paint White gebruikt. 


Voor de afwerking heb ik nog wat Softboard Art puzzelstukjes gebruikt, een Cardboard Art pijl en de Cardboard Art wantjes. Op de wantjes heb ik een bontkraagje gemaakt met de Foamball Clay wit.


Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Hats and gloves Dutch Doobadoo - Softboard Art A5 - PuzzleHier nog even een close-up van het schutgedeelte. Ik heb achter het mica wat Viva Eiskristall gedaan als schutmateriaal. Dit ziet er wel erg leuk uit toch? Voor de afwerking nog wat leuke sneeuwbolletjes verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl: 

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Sneeuwbol Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - Christmas Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Hats and gloves Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen Dutch Doobadoo - Softboard Art A5 - Puzzle Cardstock Pion Design - Pion Design Palette - White 1 Scrappapier Pion Design - Glistening Season - 6 Joy! Crafts - Transparante sheets A4 Viva Decor - Eiskristall - IJs/sneeuw Sneeuwbolletjes Stansmal CraftEmotions - Autumn Woods - Denneappels Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 27 Grunge Belletjes met kruisopening - 8 mm - Rood/Wit

8 opmerkingen:

 1. So beautiful.. just love this card!!! xxx Ann Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke kaart, inderdaad een erg leuk model en wat een leuke embelishments heb je gebruikt !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende schudbolkaart is dit Jenine, ik kijk mijn ogen uit beeldschoon.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jenine ,
  Supermooi je schud bol .Een leuk modelletje mooie accentjes heb je aangebracht.
  Live groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beauty van een schudkaart Jenine. Prachtig afgewerkt ook..het is een plaatje.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat is dit weer een plaatje!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi wat een schitterende details !!
  Groetjes Cora Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX