donderdag 26 november 2015

Prettige Feestdagen

Vandaag laat ik jullie een witte kerstkaart zien. Blijf het mooi vinden om een helemaal witte kaart te maken, maar ze zijn altijd zó lastig om mooi op de foto te krijgen :-)

Voor deze kaart heb ik de Creatable LR0376 van Marianne Design gebruikt. Ik heb hier een Easelcard van gemaakt.


Voor deze kaart heb ik het Metallic cardstock van Joy! Crafts gebruikt, dit heeft een prachtige parelmoer glans.

De mal LR0379 heb ik meerdere keren uitgestansd en alles met foamblokjes opgeplakt zodat je wat diepte in de kaart krijgt.

In de ovaal heb ik een plaatje van Mattie geplakt. Aan het strik heb ik 2 "Tassels" gehangen, deze zijn gemaakt met de Creatable LR0391. Bovenop heb ik een kralenkapje gedaan voor een mooie afwerking.

Achter het strik zie je nog 2 denneappels, deze zijn gemaakt met de stansmal van CraftEmotions.

Marianne Design - Creatable - Anja`s Ovaal Marianne Design - Creatable - Tassel fringeDe Easel heb ik laten rusten achter wat sneeuwbolletjes. Ook heb ik nog de Craftable met tekst Prettige Feestdagen op deze kaart verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Stansmal CraftEmotions - Autumn Woods - Denneappels MD Craftables - Prettige Feestdagen Marianne Design - Knipvel - Mattie`s Mooiste - Dear Sneeuwbolletjes Kralenkap - 8mm - 8 stuks Joy! Crafts - Cardstock 15 x 30 cm - Metallic Wit4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart Jenine!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie rustige kaart Jenine.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een schitterend kaartje helemaal in het wit I LOVE IT
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super gaaf.
  helemaal wit is voor ons een uitdaging.

  groetjes Martha en Margret

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX