vrijdag 13 november 2015

Die'sire - Edge'ables

Vandaag laat ik jullie een kerstkaartje zien waarbij ik de Edge'ables mallen van Crafter's Companion heb gebruikt. Dit zijn prachtige randmallen die aan de kaart vast blijven zitten.Ik heb hiervoor de Edge'ables - Christmas Garden gebruikt. Deze heb ik eerst als rand aan de kaart gestansd, daarna nog een keer uit groen en uit wit kaartkarton gestansd. Hiervan de bomen en de sneeuwpop uitgeknipt en op de basiskaart geplakt. Op de bomen heb ik nog wat stipjes gemaakt met de Sharpie pen.

Stansmal Die`sire - Edge`ables - Xmas - Christmas Garden  


Hier nog even een close-up van de uitgestansde rand. Zoals je ziet heb ik er ook nog wat sneeuw onder gedaan met de Foamball clay.

Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is de prachtige Winter Memories lijn van Studio Light.Ook mogen de bloemen natuurlijk niet ontbreken op mijn kaarten. Deze keer een grote witte roos. Hier heb ik wat lijm op gesmeerd en daarna wat IJskristallen van Viva Decor er overheen gestrooid. Dat geeft zo'n mooi winters effect.

Op de takjes, gemaakt met een stans van Leane Creatief, heb ik nog wat sneeuwbolletjes geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Stansmal Die`sire - Edge`ables - Xmas - Christmas Garden  Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Blauwe mal - Ovaal + Poinsettia Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches Viva Decor - Eiskristall - IJs/sneeuwSneeuwbolletjes  Stansvel Studio Light - Winter Memories - EASYWM491  Basisvel A4 Studio Light - Winter Memories - BASISWM201

2 opmerkingen:

  1. Jenine was für eine schöne Karte, toll, und die Stanzschablone ist super.
    Liebe Grüße Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super mooi kaartje en deze randmal vind ik helemaal het einde.
    Fijn weekend, liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX