dinsdag 3 november 2015

Gastdesigner Crealies

Een tijdje geleden vroeg Annelies van Crealies mij of ik een keer Gast designer wilde zijn. Aangezien Crealies hele leuke spullen heeft hoefde ik hier niet zo lang over na te denken.

Bedankt voor de eer Annelies.
Dit is mijn eerste creatie als Gast designer:


De basis van deze kaart is uitgestansd met de Crea-Nest-Lies XXL nummer 32. Ik heb hier 4 verschillende maten voor gebruikt. De grootste maat uit Kraft cardstock, daarna designpapier van Maja Design, wit cardstock en weer een laagje designpapier.

Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - nr 32

Dit alles heb ik op elkaar geplakt. De witte kaart heb ik aan de bovenkant open gelaten zodat je er een label in kan stoppen. 


De label heb ik uitgestansd met de  Crea-Nest-Lies-XXL Labels & Tags nummer 1 uitgestansd. Hiervoor de grootste maat uit Kraft cardstock uitgestansd en de kleinere label uit designpapier. 

In het midden de nieuwe decorette stans nr 12 (afgeronde vierkanten in elkaar) gebruikt. Daar overheen een strookje van Kraft Cardstock. Op dat strookje heb ik de Tekststans Hoera een Baby gebruikt.


Achter de bloementoef heb ik de Creative Shapes blaadjes gebruikt. Deze zijn ook ontzettend leuk hé? De randjes zijn aangezet met Crackle Paint - White.

Zoals je op deze foto kan zien heb ik ook rondom het designpapier lichtjes bestempeld met de Bits & stempels (nummer 4 en 7). 

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - nr 32  Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - No 1 Labels & Tags Klok Stansmal - Crealies - Decorette no 12 - Afgeronde vierkanten in elkaar Crealies - Tekststans - Hoera een baby (NL)   Stansmal - Crealies - Creative Shapes - no 11 takken Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Maja Design - Vintage Baby - Emphemera cards Ranger - Archival inkt - CoffeeDecoArt Media - Crackle Paint White4 opmerkingen:

 1. Wat een liefje zo mooi ........mooie bloementoef met de puzzelstukjes erbij echt een super top kaartje Jenine !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf babykaartje met mooie label Jenine, schitterend gemaakt.
  Groetjes EllieWa

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX