zaterdag 31 oktober 2015

SOL creatie Dutch Doobadoo

Gisteravond heeft Monique Haarhuis in de Dutch Doobadoo Facebookgroep weer een gezellige SOL (Scrap OnLine) gegeven. Deze keer met de Card Art mal Schaats en de Paper Art Icedansers.

Ik heb ook gezellig meegedaan en dit is mijn uitwerking geworden.
(Binnenkort komen de hints ook te staan op het blog van Dutch Doobadoo)


Ik heb hiervoor het prachtige papier van Studio Light gebruik, Sweet Winter Season, heerlijk toch die kleurtjes! Aan de zijkant van de schaats heb ik wat ijskristallen geplakt, deze zijn gemaakt met de Craftable CR1346. Deze zijn gestansd uit glitterkarton van Joy! Crafts.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Ice Skate  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Ice dansersDe Paper Art Icedancers heb ik lichtjes aangezet met Crackle Paint - White zodat ze net iets minder hard overkomen. Deze icedancers heb ik voor het nieuwe hekje van Find it geplakt. Als je goed kijkt kan je zien hoe mooi de nerfjes ook in het hout zitten.

Dit malletje is te verkrijgen icm het Hobbyjournaal.

Hobbjyournaal 128 - SET PM10050 Op de "bodem" van het project heb ik wat sneeuw gemaakt, dit heb ik met de Snow Tex gedaan. In de Snow Tex heb ik nog wat sneeuwbolletjes verwerkt.

Ook zie je nog een opgerolde filmstrip van Noor! Design.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Ice Skate  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Ice dansers DecoArt Media - Crackle Paint White Scrapvel Studio Light - Sweet Winter Season - SCRAPSW01 Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS502 DecoArt - Snow Tex - 4ozMarianne Design - Craftables - Ice Crystal BorderSneeuwbolletjes Joy! Crafts - Papierset A4 - glitter witNoor! Design - Cutting & Embossing stencil - Filmstrip

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kunstwerk Jenine!
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenine het was ook weer een leuke sol ik heb de mijn vannacht zitten maken .
  De jouwe is weer geweldig leuk vooral het hekje heel leuk gebruikt .
  Een fijne zaterdag
  liefs en creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX