woensdag 18 november 2015

Dutch Doobadoo - Little Gift Bag

Eind deze maand komt er ook weer een nieuwe Box Art mal uit van Dutch Doobadoo, deze keer de Little Gift Bag. Zeker ook voor de kerst weer erg leuk om wat chocolaatjes in te stoppen.


Als eerste ben ik begonnen met de mal na te tekenen op Kraft Cardstock, de randen bewerkt met de Paper Distresser en daarna met Crackle Paint White. Daarna het doosje in elkaar gevouwen.

Onder het klepje en op het doosje zelf heb ik een dun magneetje van Basic Grey geplakt. (dit zijn hele dunne, maar wel sterke magneetjes)

Daarna heb ik het designpapier van Maja Design - Home for the Holidays op maat gesneden en dit op het doosje geplakt. De magneetjes heb je nu gelijk netjes weggewerkt.

PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - Dutch Box Card Art - Little Gift bag Magneetjes - Basic GreyOp het flapje heb ik een label geplakt, deze is uit het designpapier geknipt. Op de label nog wat Paper Art van Dutch Doobadoo verwerkt.

Als je de label omhoog klapt gaat je doosje dus open en kan je de lekkere chocolaatjes eruit halen ;-)

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.
PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - Dutch Box Card Art - Little Gift bag Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - Christmas  Magneetjes - Basic Grey Scrappapier Maja Design - Home for the Holidays - Complete collectie  Noor! Design - Vintage Flourishes - Bloemen/bladeren 4 Noor! Design - Vintage Flourishes - Bladeren (dik) Rayher - Organzalint wit - 25mm DecoArt Media - Crackle Paint White

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooi doosje zo leuk met de kerstversiering ....heel mooi!!
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit weer schitterend gemaakt.
  Ik heb een vraagje, ik heb deze mal ook net gekocht, maar ik zie dat hij niet op A4 cardstock past.
  Hoe heb jij dit gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX