vrijdag 6 november 2015

Dutch Doobadoo - Sketch challenge #9

Op ons Dutch Doobadoo blog is weer een nieuwe Sketch Challenge van start gegaan, deze keer met de mooie Shape Art mal "boek" van Dutch Doobadoo. Doen jullie mee? Je hebt een maand de tijd om je creatie te maken.

Ik heb voor mijn boekkaart de prachtige Glistening Season lijn van Pion Design gebruikt. Voor de basis heb ik het bijbehorende cardstock van Pion Design gebruik, deze kleuren komen echt perfect overeen.


De randen heb ik eerst met de Paper Distresser bewerkt en daarna aangezet met de Crackle Paint - White.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Book  Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - Christmas


Aan de rechterkant heb ik de prachtige Creatable LR0376 van Marianne Design gebruikt. Ook het Vintage plaatje van Pion Design heb ik met deze Creatable uitgestansd.
Op de voorgrond zie je de Happy Holidays boompjes 6002/2056 van Noor! Design. Voor de boompjes heb ik wat elandjes geplakt, dit is het Kraft Paper Art van Dutch Doobadoo.
Voor de sneeuw heb ik de Foamball Clay wit gebruikt.De afbeelding van de bomen staat op het designpapier van Pion Design. Rechts in de hoek heb ik de Winter Wishes IJskristal 6002/2020 verwerkt met daarop 3 kleine roosjes.
Rechts boven heb ik nog de Sterrencirkel 6002/2042 van Noor! Design verwerkt.Om heb boek goed neer te kunnen zetten heb ik de Kaartenstandaard van Dutch Doobadoo gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Doen jullie ook mee met de Challenge?

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Kaartenstandaard


Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Book  Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Kaartenstandaard Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - Christmas Scrappapier Pion Design - Glistening Season - Peacefulness Scrappapier Pion Design - Glistening Season - Images Cardstock Pion Design - Pion Design Palette - Blue 4 Marianne Design - Creatable - Anja`s Ovaal Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen Noor! Design - Winter Wishes - Circle Stars Noor! Design - Winter Wishes - IJskristal 3 60 mm stencil DecoArt Media - Crackle Paint White Sneeuwbolletjes 

2 opmerkingen:

  1. Jenine I like this card very much. The layout is gorgeous, and you've choosen wonderful paper and colours.
    LG Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow absolutely gorgeous card. So pretty x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX