zaterdag 14 november 2015

Claire omslagdoek


Vandaag laat ik jullie maar eens een gehaakte creatie zien. Heb inmiddels al weer best wat dingen gehaakt, maar ik vergeet ze steeds hier op het blog te plaatsen.

1 van de laatste dingen die ik heb gehaakt is gemaakt van het garen ByClaire 2. Dit is een lekkere dikke draad en haakt heerlijk.

Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
2123, 2208, 326, 2210, 296, 2230Het gratis patroon van deze sjaal kan je op de website van ByClaire vinden.

Ik denk dat ik deze nog wel een keer ga maken in andere kleuren. Het patroon haakt heerlijk en hij is ook echt lekker warm en draag hem met veel plezier :-)

Lijkt het je leuk om een keer samen te haken? Op zaterdag 21 november hebben we weer een gezellige haakdag!! Schuif je aan?Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Haakkatoen ByClaire nr 2 - kleur 2208 Haakkatoen ByClaire nr 2 - kleur 2210 Haakkatoen ByClaire nr 2 - kleur 2230 Haakkatoen ByClaire nr 2 - kleur 296 Haakkatoen ByClaire nr 2 - kleur 2123Haakkatoen ByClaire nr 2 - kleur 326


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX