dinsdag 10 november 2015

Luxe Wenskaarten set - Industrial

Afgelopen zaterdag heb ik 's middags een demo gegeven met de stansblokken van Studio Light om te laten zien hoe je in no-time mooie kaarten kan maken. Je hoeft de kaartmodellen alleen maar uit het papier te drukken (stansvellen) en in model vouwen en daarna kan het pimpen al beginnen.

Zeker mannenkaarten vind ik altijd lastig, maar met het blok "Industrial" heb je zo 6 kaarten klaar.


Je kan er je eigen draai aan geven door een paar dingen toe te voegen.
De randen heb ik eerst ruw gemaakt met de Paper Distresser en daarna bewerkt met Distress Inkt Hickorey Smoke. Daarna met wat Bits & Pieces stempels van Crealies op de achtergrond gestempeld.

Op het trapje heb ik wat labelstickers van Tim Holtz geplakt.


Bij deze creatie heb ik zelf nog even een tekst stempels met de Clearstamps van CraftEmotions.
Verder ook hier op de achtergrond wat gestempeld met de Bits & Pieces stempels.


Voor deze creatie heb ik de prachtige randmal Gears van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik uit het Fabric paper van Joy! Crafts gestansd en lichtjes opgeschuurd.
Op de letters "For You" heb ik Dimensional Magic van ModPodge gedaan zodat er een mooi laklaagje overheen zit.


Bij dit trapkaartje heb ik verder niks toegevoegd, alles zit in het stansblok.
Wel heb ik gebruik gemaakt van de 2mm foamtape zodat je met wat diepte kan gaan werken in het project.Voor deze creatie heb ik de Noor! Design cirkel mal gears gebruik. Deze heb ik uit Kraft Cardstock gestansd en daarna Fran-táge Copper er overheen gestrooid en dit verhit. De kleur Copper past precies bij het papier van dit kaartje.


En alweer het laatste kaartje uit dit blok. Ook bij deze kaart heb ik de randmal Gears gebruikt en op de achtergrond wat gestempeld met de Bits & Pieces stempels.

Ik hoop dat ik jullie met deze creaties weer wat inspiratie kan geven. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Studio Light - Kaartpakket Luxe gestansde kaarten - Industrial 04 Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Gears cirkel Noor! Design - Cutting stencil - Rand Gears Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Copper Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 11 Sparkle Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 26 Splash Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 27 Grunge Clear stamp - CraftEmotions - A6 tekst NL Gefeliciteerd Distress Inkt - Hickory Smoke Prima Marketing Distress tool Joy Crafts - Papierset A4 - Fabric - 8 vel ModPodge - Dimensional Magic

4 opmerkingen:

 1. Hi Jenine,
  da sind dir ganz wundervolle Männerkarten gelungen. Sehr schöne und ausdrucksstarke Motive, und die Farbwahl ist ganz nach meinem Geschmack ;-), klasse gemacht, ich bin begeistert.
  Liebe Grüße Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenine, wat een prachtige serie heb je gemaakt! Supermooie modellen allemaal.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX