maandag 16 november 2015

Dutch Doobadoo - Card Art vos

Eind van deze maand komen er weer allemaal nieuwe spullen van Dutch Doobadoo uit. Deze keer ook een heel schattig vosje. Ik mocht alvast aan de slag met dit malletje en dit is het resultaat geworden.

De mal is al in de pre-order bij ons te bestellen.


Ik heb er een leuk tafereeltje van gemaakt, hiervoor heb ik de MDF Essentials Ovaal gebruikt. Daarop heb ik wat mos geplakt.

De vos heb ik nagetekend op Kraft Cardstock en netjes uitgeknipt. Daarna nog wat bruine tinten cardstock en wat wit cardstock gebruikt. Op het vosje heb ik lichtjes wat vlekjes gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies.


PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Fox  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Zwarte spinAan de zijkant heb ik nog een Kraft hekje van Dutch Doobadoo geplakt, deze heb ik iets aangezet met Distress Inkt Walnut Stain.

In het mos heb ik nog wat paddestoelen verwerkt, wat appeltjes en een houten wegwijzer van CraftEmotions. Op de paddestoelen heb ik de stipjes gemaakt met de nieuwe Pearl Pen van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Fences Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 -- Kraft bosdierenOok heb ik nog een spinnenweb met een paar spinnetjes op de creatie geplakt. Die zijn ook wel erg leuk hé? (Ben normaal echt niet zo'n fan van spinnen hoor... hihihi...brrrr)

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Fox PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - Dutch Pearl Pen - White - 28ml Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Fences  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 -- Kraft bosdieren Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Zwarte spin Dutch Doobadoo - MDF Art - Essentials ovaal Stansmal CraftEmotions - Autumn Woods - Rand met paddestoelen Houten ornamenten - CraftEmotions - WegwijzersClear stamp - CraftEmotions - A6 teksten divers (klein) NL/ENG2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX