zondag 11 oktober 2015

Workshopproject 1 - Daverende Dutch Doobadoo Dag

Gisteren hadden wij onze 2de Daverende Dutch Doobadoo dag, wat was het weer een gezellige dag. Ik heb echt GENOTEN, het was een dag met een dikke gouden rand!!!

Vandaag ben ik nog lekker aan het nagenieten. En relaxen, hihihi... ik zal in de loop van de week nog een blogpost gaan schrijven met allemaal foto's van gisteren :-)Voor de workshop die Diny en Annie hebben gegeven had ik dit leuke setje gemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van de nieuwste Box Art mal van Dutch Doobadoo, de Treatbox. Hiervoor is het designpapier van Studio Light - Winter Memories gebruikt.


Het doosje teken je na op Kraft Cardstock en knip je netjes uit. Daarna ga je deze beplakken met designpapier.

Voor de decoratie hebben we een taartrandje gebruikt, wat jute touw, en de mooie Kraft labels van Dutch Doobadoo. De klimop is gemaakt met een stans van Creative Expressions.


Dit zijn al kant en klare labels die je zo kan verwerken op je project.Als je het doosje uit een groot vel van 30 x 30 cm snijdt houdt je nog een gedeelte over. Ik vond het zonde om hier niks mee te doen, dus ik heb er een klein dubbel kaartje van 10 x 12 cm van gemaakt.
Hierop een 3D plaatje verwerkt, en de mooie Cardboard Art wantjes van Dutch Doobadoo. Op de wantje heb ik wat Foamball clay wit gedaan voor het bontkraagje.

Volgens mij viel deze workshop ook wel in de smaak :) 


Op Facebook zijn al veel enthousiaste berichten geplaatst over de workshopdag.
Lijkt het je ook leuk om eens een grote workshopdag mee te maken? Op 14 november hebben wij weer een workshopdag gepland staan.

Wij hopen eind volgende week wat sneaks te kunnen laten zien van de projecten die wij gaan maken.
Wil je ook meedoen? Wacht dan niet te lang met opgeven, want de tickets gaan al best hard :-)Hier dan ook nog een collage gemaakt door Janet Blaauw, dan hebben jullie toch al een impressie van gisteren:


Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Box Art - Treat Box Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Hats and gloves Dutch Doobadoo - Label Art - Xmas (white)  Stansvel Studio Light - Winter Memories - EASYWM492 Basisvel A4 Studio Light - Winter Memories - BASISWM200 Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit glitter2 opmerkingen:

  1. Nou Jenine wij hebben er ook van genoten! Was allemaal top verzorgd! Zit hier thuis ook nog na te genieten ๐Ÿ˜€

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Jenine wij hebben er ook van genoten! Was allemaal top verzorgd! Zit hier thuis ook nog na te genieten ๐Ÿ˜€

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX