maandag 12 oktober 2015

Dutch Doobadoo - MDF Winterset

Bij Dutch Doobadoo hebben we een nieuw winters MDF setje. Wat zijn deze hertjes gaaf hé? Kon het dus ook niet laten om ze snel te gaan pimpen.


Ik heb hiervoor de Winter Memories lijn van Studio Light gebruikt, dit papier blijf ik toch zo gaaf vinden.


Zoals je ziet zit al het MDF in het setje, ook de onderplaat waar je de bomen en de hertjes in vast kan steken. Hierdoor staat het ook heel stabiel.
Op de ovalen onderplaat heb ik allerlei mos en denneappels geplakt.Het idee om de ogen het het Kraft zo op de hertjes te maken heb ik gezien bij Christa Mulder. Vond het zó mooi. Dus eerst heel voorzichtig met potlood een oog getekend en daarna met de Multiliner gedaan. Aan het strik heb ik nog wat belletjes gehangen.

Op de achterste boom heb ik in het midden de nieuwe Creatable LR0388 van Marianne Design verwerkt. De tekst "Winter Wonderland" is ook gemaakt met een nieuwe Craftable van Marianne Design.

Op de bomen heb ik de Foamball Clay glitter wit gedaan.


Op de kleine boom heb ik een slinger gemaakt van parelsnoer. Verder wat "sneeuwballen" erop verwerkt en ook de nieuwe Kraft Paper Art van Dutch Doobadoo.


Op deze witte bloem heb ik wat IJskristallen gedaan voor een heerlijk winters effect. Ik heb eerst wat Dutch Doobadoo lijm op de bloem gesmeerd en daarna de bloem door een bakje met IJskristallen gehaald. Dit even laten drogen en dan krijg je dit effect. Gaaf toch?Ik hoop dat ik jullie met dit winterse tafereeltje weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - MDF Art - Winter Set  Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - Christmas Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Marianne Design - Craftables - Winter Wonderland Marianne Design - Creatable - Flower Doily LR0388 Viva Decor - Eiskristall - IJs/sneeuw Belletjes met kruisopening - 8 mm - Rood/Wit Parelsnoer - wit - 3mm  Basisvel A4 Studio Light - Winter Memories - BASISWM201  CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit glitter Copic Multiliner - Classic - zwart 0.3mm2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX