dinsdag 20 oktober 2015

HobbyVision Challenge #34 - Kerst

Vandaag is het weer de 20ste van de maand, dat betekend een nieuwe Challenge op ons HobbyVision Design team blog.

Deze keer is het thema: KERST. Dat is niet zo moeilijk toch? Volgens mij is iedereen op moment al druk bezig met de kerstkaarten.

Ik heb voor mijn kerstkaart de prachtige Winter Memories lijn van Studio Light gebruikt.


De basis is gemaakt met de Create-A-Card mal nummer 18 van Crealies. Deze basisvorm heb ik uit wit fluweelkarton gestansd. Daarop het designpapier gebruikt.

Stansmal - Crealies - Create A Card - no 18Aan de linkerkant een mooie bloementoef gemaakt. Achter deze bloementoef zit de Decorette stans "Sterren in elkaar" van Crealies.


De pop-up in het midden heb ik vrij rustig gehouden, zo komt het in het geheel veel mooier uit. Ik heb in het midden nog een label uit een stansvel van Studio Light gebruikt.

 Dutch Doobadoo - Label Art - Xmas (white)

De Kraft labels van Dutch Doobadoo zijn ideaal op de kaarten, deze zijn al voorzien van tekst. Deze label heb ik op de stansmal Vieuwer van Noor! Design gebruikt.


De Elanden zijn ook echt leuk hé? Deze zijn van Marianne Design. Deze heb ik in een laagje sneeuw gezet, de sneeuw is de foamball clay van CraftEmotions.

Aan de rechterkant nog een muzieknotenrand geplakt, dit is een stansmal van Noor! Design.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Doen jullie mee met de Challenge? Jullie hebben tot 18 november de tijd om een kerstkaart te plaatsen op ons HobbyVision Design team blog. Kijk op het blog voor meer informatie.

http://hobbyvisiondt.blogspot.com

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Stansmal - Crealies - Decorette no 13 - Sterren in elkaar  Dutch Doobadoo - Label Art - Xmas (white) Stansmal Noor! Design - Dance to the Music - rand muziek noten Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Viewmaster MD Creatables - Elands  Basisvel A4 Studio Light - Winter Memories - BASISWM202 Stansvel Studio Light - Winter Memories - EASYWM493  Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Joy! Crafts - Cardstock 15 x 30 cm - Metallic Wit


1 opmerking:

  1. Hij is prachtig Jenine, mooie kleuren vind ik dit voor de winterse (kerst) kaart, als ik klaar ben met het WCMD project, ga ik zeker een poging wagen, maar voorlopig is het nog een flinke klus....groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX