dinsdag 27 oktober 2015

Dutch Doobadoo - Wanten

Deze week liggen de nieuwe Dutch Doobadoo artikelen weer in de winkels. Met de nieuwe Card Art mal "Want" heb ik alvast een creatie gemaakt.

Hiervoor heb ik de Sweet Winter Season lijn van Studio Light gebruikt.


Als eerste heb ik de mal nagetekend op Kraft Cardstock en daarna netjes uitgeknipt. Daarna de mal op designpapier nagetekend en ook uitgeknipt. Het bovenste "boordje" van de want heb ik met foamtape opgeplakt zodat deze er iets hoger bovenop ligt.

De randen van het designpapier en Kraft Cardstock heb ik met Crackle Paint - White aangezet.

 
Achter de bloementoef heb ik ook nog de nieuwe Paper Art gebruikt.
Het Vintage plaatje komt ook uit de lijn van Studio Light.


De tekst "Snow" komt uit het stansvel van de Sweet Winter Season lijn. Bovenop heb ik wat Foamball clay gedaan.

Op deze foto kan je ook nog een klein stukje zien van het taartrandje en de ovalen mal van Noor! Design die ik achter het Vintage plaatje heb verwerkt.

De randen van het designpapier heb ik lichtjes bestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

PRE-ORDER 1 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Wanten PRE-ORDER 1 - Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Winter Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Blauwe mal - Ovaal + Poinsettia CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS207 Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS498 Stap voor Stap vel Studio Light - Sweet Winter Season - STAPSWS1355 DecoArt Media - Crackle Paint White Rayher - Organzalint wit - 25mm Sneeuwbolletjes

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX