zaterdag 3 oktober 2015

Dutch Doobadoo - Winter Treatbox

Afgelopen maand heeft Dutch Doobadoo weer een nieuw Box Art stencil uitgebracht, de Treatbox. Ik heb daar een winterse creatie mee gemaakt. Voor deze creatie heb ik het papier uit het paperpad Home for Christmas van CraftEmotions gebruikt.


Als eerste heb ik de mal nagetekend op Kraft cardstock en dit netjes uitgeknipt. De randen heb ik bewerkt met witte gesso. Daarna ook het designpapier op maat geknipt, de randen bewerkt met de Paper Distresser en daarna ook met witte gesso aangezet.

De tekst Winter en de vogels zijn houten ornamentjes van CraftEmotions. Op de letters heb ik nog wat Foamball Clay glitter wit gedaan.Aan beide zijkanten heb ik nog een vogelhuisje met een vogeltje geplakt. Ook hieronder weer een laagje sneeuw, gemaakt met de Foamball Clay.
 Bovenop heb ik nog wat decoratie geplakt. Dit heb ik alleen op de voorste flap geplakt zodat je het doosje ook nog voorzichtig vanaf de bovenkant open kan doen.

Ik heb eerst een strik van Raffia opgeplakt, daarop een Chrysantemum van Wild Orchid Crafts. Daarna wat witte besjes van Dixi Craft en 2 denneappels die zijn uitgestansd met een stansje van CraftEmotions.

Ik hoop dat ik jullie met dit doosje weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Dutch Doobadoo - Box Art - Treat Box Paperpad CraftEmotions - Home for Christmas Houten ornamenten - CraftEmotions - Home for Christmas vogel/vogelhuisje Stansmal CraftEmotions - Autumn Woods - Denneappels CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit glitter Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Paper Distresser - Tim HoltzDixi Craft - Flower Sterms - white WOC Flowers - Chrysanthemums - red/pink & white Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur - 1 PK (25 GR)


2 opmerkingen:

 1. Wat is ie leuk zeg! Prachtig gemaakt.
  Fijn weekend,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Jenine,
  Wat heb jij toch weer een toppertje gemaakt!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜€

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX