vrijdag 9 oktober 2015

Christmas Bell - Sweet Vintage Christmas

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met de nieuwe Shape Art mal Christmas Bell van Dutch Doobadoo. Wat een leuk model hé?


Ik heb de mal nagetekend op wit fluweelkarton en dat netjes uitgeknipt. De randen heb ik ruw gemaakt met de Paper Distresser en daarna aangezet met witte gesso.

Daarna de mal nagetekend op designpapier, hiervoor heb ik de Sweet Vintage Christmas lijn van CraftEmotions gebruikt.

Bovenaan een strik van tule, organzalint en wat bloemen gemaakt.


De houten ornamenten zijn ook van CraftEmotions. Ook de houten ornamentjes heb ik lichtjes aangezet met Gesso.

De tekst "Merry Christmas" is gemaakt met de stansjes van CraftEmotions, deze heb ik uit glitterpapier Babyblauw gestansd.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Dutch Doobadoo - Shape Art - Christmas Bell Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Paperpad CraftEmotions - Sweet Vintage Christmas Stansmal CraftEmotions - Sweet Vintage Christmas - Sweet Merry Christmas Houten ornamenten - CraftEmotions - Sweet Vintage Christmas 5 punt sterren  Dixi Craft - Flower Sterms - light pink Scrappersfloss Karen Foster - Bone Fluweelkarton / Korrelstructuur karton -  A4 Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Banners (2st) Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX