woensdag 7 oktober 2015

Baby labelboekje

Vandaag laat ik jullie maar weer een babycreatie zien, deze stond ook afgelopen zaterdag op mijn demotafel. De basis van dit labelboekje is gemaakt met de Crealies Labelmal Extreme Clock. Dit zijn grotere labelmallen waardoor je er leuke boekjes van kan maken. Ik heb de labelmal 3x uitgestansd. 2x exact op elkaar geplakt en de bovenste heb ik op 2,5 cm gerild en dat gedeelte aan de achterkant vastgeplakt.Op de achterste label heb ik niks geplakt, hierin kunnen de mensen dan wat schrijven. Het enigste wat aan de achterste label vast zit is de prachtige borderstans met hartjes van Noor! Design.


Aan de linkerkant heb ik een breed stuk kant geplakt met daarop een flinke bloementoef. In de bloementoef heb ik de witte besjes van Dixi Craft verwerkt en ook de Vintage Flourishes blaadjes van Noor! Design.


In het midden heb ik een ovaal geplakt, op dat ovaal heb ik de Paper Art babykleertjes van Dutch Doobadoo geplakt.
Achter het ovaal nog de Decorette stans "sterren in elkaar" van Crealies.
De tekststans Hoera een baby is ook van Crealies.Aan de binnenkant een Vintage plaatje van Pion Design. Daarachter een taartrandje geplakt. Aan de rechterkant zie je nog weer de Decorette stans Sterren in elkaar en ook de Vaandels van Crealies.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Stansmal - Crealies - Extreme Labels & Tags - no 1 Clock Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch ovaal 23 Stansmal - Crealies - Decorette no 13 - Sterren in elkaar Crealies - Tekststans - Hoera een baby (NL)  Noor! Design - Sending Love - rand met harten Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Baby Noor! Design - Vintage Flourishes - Blad 1

5 opmerkingen:

 1. het is weer een kunstwerkje geworden Jenine, erg mooi, en leuk idee ook.\groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super mooie creatie Jenine!
  groetjes, Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Jenine wat een Prachtiggggge Creatie !!
  Ben er helemaal weg van wat ontzettend mooi !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi.
  Lieve groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX