zondag 4 oktober 2015

Demokaartje It's a Girl

Gisteren hebben we weer een hele gezellige demodag in onze winkel gehad. Iedereen die is geweest wil ik heel erg bedanken voor de komst!! En ook het demo en make & take team wil ik ontzettend bedanken voor hun inzet. Het was echt weer een super dagje!!


Ik heb zelf een demo gegeven met de Crealies mallen. Ik heb voornamelijk de Create-A-Card mallen gedemonstreerd. Maar naast deze mallen heeft Crealies ook de mooie CreaNestLies XXL mallen, dat zijn mooie kaders. Daarvan heb ik deze babykaart gemaakt.


Voor deze kaart heb ik de CreaNestLies XXL 25 gebruikt. Ik heb deze 2 keer uit wit kaartkarton uitgestansd. De achterste kaart heb ik tot de eerste inkeping vastgeplakt zodat je toch een dubbele kaart krijgt die kan blijven staan. (hoop dat het zo duidelijk is)

De papierlijn die ik voor deze kaart heb gebruikt is de Vintage Baby lijn van Maja Design. Het vintage plaatje is van Pion Design.Een bloementoef mag natuurlijk niet ontbreken op mijn kaart. Ik heb eerst een strik van wit organza gebruikt, daarna een strik van wit scrappersfloss en daarna wat roosjes erbij geplakt.
De roze besjes zijn van Dixi Craft, die zijn ook echt gaaf hé?

 

Ook zie je hier nog de stansmal Decorette nr 13 - Sterren in elkaar van Crealies. Deze sterren hoeven uiteraard niet alleen voor kerstkaarten. (A star is born was mijn gedachte hierachter)


 

Hier nog even een foto van mij in aktie, gemaakt door Peter Middendorp. Binnenkort zal ik de kaart laten zien die ik hier aan het maken ben ;-)Hier nog een foto van mijn demotafeltje. Een mix van oude en nieuwe kaarten... een aantal zullen binnenkort nog op mijn blog verschijnen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.
Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - no.25 Stansmal - Crealies - Decorette no 13 - Sterren in elkaar Maja Design - Vintage Baby - Die Cuts Scrapvel PION design - From Grandma`s Attic - Baby Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Dixi Craft - Flower Sterms - light pink Rayher - Organzalint wit - 25mm
1 opmerking:

  1. Hier kun je duidelijk zien Jenine dat je ook met meerdere mallen hebt kunnen werken, dat heeft wel een duidelijk toegevoegde waarde hoor! Was voor mij ook het meest lastige aan de opdracht.....Het zijn stuk voor stuk beauty's van kaarten! Leuk om te zien wat jij er mee gedaan hebt, ook al is het een iets ander uitgangspunt.

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX