donderdag 22 oktober 2015

Sweet Winter Season - Baroque doosje

Vandaag laat ik jullie dit leuke Baroque doosje van Dutch Doobadoo zien. Ik heb er een paar chocolaatjes ingedaan, zodat je met de kerst een kleinigheidje weg kan geven :-)Het papier wat ik voor deze creatie is gebruikt is de geweldige Sweet Winter Season lijn van Studio Light.

Als eerste ben ik begonnen om de mal na te tekenen op Kraft Cardstock en netjes uitgeknipt. De randen daarna voorzien van Crackle Paint - White. Daarna ook designpapier op het doosje geplakt.

Dutch Doobadoo - Box Art - Baroque Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Leaves 2


Daarna kan het decoreren gaan beginnen.Op de voorkant heb ik een organza strik geplakt met daarop een bloementoef van roosjes en besjes. Ook heb ik een paar Kraft Leaves van Dutch Doobadoo in de toef verwerkt.

De label "Joy" komt uit een stansvel van Studio Light.Zoals je ziet heb ik de binnenkant ook nog een klein beetje bekleed, hier heb ik een taartrandje in geplakt. De tekst Sweet Winter Season is de bovenkant van een stansvel. Zonde om weg te gooien toch?
Aan de zijkant van het doosje heb ik nog wat denneappels geplakt.Met de chocolaatjes erin heb je toch een leuk cadeautje voor de feestdagen?

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Dutch Doobadoo - Box Art - Baroque  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Leaves 2 Sneeuwbolletjes DecoArt Media - Crackle Paint White Dixi Craft - Flower Sterms - light pink Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS498 Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS204

2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de inspiratie! De mal ligt hier voor vandaag ook op mijn werkblad klaar en ik kon maar niet bedenken wat ik er eventueel in wou stoppen.....Je doosje is schitterend Jenine!!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een schitterend doosje Jenine met de mooie producten van Studio Light! Oei die chocolaatjes lachen mij toe :-)

  Groetjes Thea

  http://inmijnvrijeuurtjes.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX