donderdag 29 oktober 2015

Puntkaart Winter Wonderland

De nieuwste Dutch Doobadoo artikelen liggen weer in de winkels. Wat is de collectie deze keer weer mooi hé? Vandaag laat ik jullie een kaart zien met de nieuwe Shape Art mal. Hiervoor heb ik de techniek met de omgevouwen punten gebruikt wat vorig jaar in een Noor! Design magazine heeft gestaan.


Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is de Sweet Winter Season lijn van Studio Light, dit is echt een prachtige lijn met heerlijke kleuren.


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames Vierkant ornament Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - WinterIn het midden een 3D plaatje uit de Sweet Winter Season lijn. Ook een flinke bloementoef mag natuurlijk niet ontbreken op mijn creaties.
Achter de bloemen heb ik nog de Vintage Flourishes hulsttakjes 6003/0060 van Noor! Design verwerkt. Op de omgevouwen punten heb ik nog wat nieuwe Paper Art van Dutch Doobadoo geplakt.


Aan de zijkant heb ik de Craftable CR1345 met ijskristallen van Marianne Design gebruikt. Deze heb ik uit glitterkarton 8011/0424 gestansd. De tekst "Winter Wonderland" is een Craftable CR1347 van Marianne Design.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames Vierkant ornament Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Winter Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS207 Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS495 Sneeuwbolletjes Parelsnoer - wit - 3mm DecoArt Media - Crackle Paint White Marianne Design - Craftables - Winter Wonderland Marianne Design - Craftables - Ice crystals arche Joy! Crafts - Papierset A4 - glitter witNoor! Design - Vintage Flourishes - Hulstbladeren

3 opmerkingen:

  1. Gisteren alles afgezocht op Facebook om deze kaart weer eens te bewonderen en nu staat hij op je blog, een kaart die niet uit mijn gedachten wegging, zo mooi dat ik hem vond, net als die enveloppekaart van Dutch Doobadoo, ze zijn super! Groetjes Frosien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is weer prachtig Jenine !
    Zoveel mooie accentjes leuke mal , top die sneeuwballetjes .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX