donderdag 12 februari 2015

Taartpunt Bella's Birthday

Vandaag laat ik jullie een taartpuntje zien, deze heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Card art mal 470.715.540. Deze heb ik op Kraft Cardstock nagetekend en uitgeknipt.


Het gebruikte designpapier komt uit een paperpad van Wild Rose Studio - Bella's Birthday.


Op de bovenkant heb ik een toefje gemaakt van een strik, wat pompons, roosjes en kersjes. Hierop heb ik wat structuurpasta gesmeerd. De vlinder is gemaakt met een stans van Wild Rose Studio.

De cardboard art ballonnen kunnen niet opbreken bij een feestje toch? ;-) Ik heb de bovenkant er weer afgehaald en er wat structuurpasta overheen gedaan.


In het midden van het taartje heb ik een gat gemaakt en er een paar zuurtjes in gedaan.
Onderlangs zie je nog de Laser Paper art borders, daaronder wat parelsnoer geplakt.

Voor het taartrandje heb ik de doily 6003/1002 gebruikt.Het stempeltje van Wild Rose Studio - Bella's Birthday heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle.

Wil je ook graag een keer inkleuren met de l'Aquarelle? Of kijken welk kleurmedia bij jou past? 
Meld je dan snel aan voor onze Try - Out dag op 14 maart. Je gaat bij de 3 dames een plaatje kleuren met de 3 verschillende media en bij mij een project maken.
Binnenkort laat ik het project zien wat we gaan maken (deze moet ik nog even in elkaar knutselen)
Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Paperpad Wild Rose Studio`s - Bella`s Birthday Clear stamp - Wild Rose Studio`s - Bella with Presents  Parelsnoer - wit - 3mm Stansmal - Wild Rose Studio - Specialty die Little ButterflyViva Decor - German Glitter - hologramm


3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX