zaterdag 14 februari 2015

Shadowbox Betsy's Couture

Vandaag laat ik jullie deze kaart Shadow box kaart zien. Nouja, het is eigenlijk meer dan een kaart geworden, het is meer een soort schilderijtje geworden :) Hij is ook iets groter, hij is namelijk 18 x 18 cm. Het is dus een leuk cadeautje geworden om weg te geven.

De Shadowbox heb ik uitgesneden met mijn Silhouette Cameo. Het gebruikte designpapier is van Kaisercraft - Betsy's Couture. Vind de kleuren echt geweldig!


De tekst Life is better with Friends heb ik uit het designpapier geknipt. Daarachter heb ik de Vintage Borders swirl 6002/0359 verwerkt.

Rechts boven een flinke bloementoef. Ook heb ik in de bloementoef wat Raffia verwerkt en de Kraft leaves van Dutch Doobadoo.

Rondom de "kaart" heb ik de vlinderrand 6002/0389 geplakt. De kleine blauwe vinder 6002/0390 heb ik er bovenop geplakt.


Onder de shadowbox een kantje verwerkt. Verder een paar kleine glazen flesjes die ik gevuld heb met wat steentjes, wat metalen decoratiehoekjes en een metalen vlinder.

Het Vintage plaatje is van Pion Design.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 4 Scrap Unlimited - Steampunk Charms - 4 vlinders Tim Holtz - Pen Nibs 12 st Scrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - Garment Scrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - Mary Jane Scrappapier PION Design - From Grandma`s Attic Tinted - Boys Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR) DecoArt Media - Crackle Paint White

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX