donderdag 26 februari 2015

Stappenfoto DDBD Box Art mal Basket

Vandaag laat ik jullie een creatie zien waarbij ik de nieuwe Box Art mal Basket heb gebruikt. Deze mal is even "iets lastiger", daarom hebben wij voor jullie een paar stappenfoto's gemaakt:Als eerste neem je de mal over op je papier:

 
Je krijgt dan dit resultaat. Daarna kan je de flapjes nog beplakken met designpapier. Daarna vouw je de losse flapjes zoals op bovenstaande foto staat. 

Als laatste plak je de punt erop. Voor een mooie afwerking kan je nog een cirkel opplakken. Ik hoop dat het zo voor jullie duidelijk is hoe je van deze mal een mandje kan vouwen.


Ik heb er een paasmandje van gemaakt. Het gebruikte papier is van Wild Rose Studio - Peach Blossom. Het afdrukje wat ik heb ingekleurd met de Faber Castell Polychromos komt uit een Printed Panels setje BlackBerry Lane. 


Ik heb allerlei decoratie voor het mandje verwerkt. Een paar gebroken eitjes, wat mos en wat houtstronkjes.


Ook heb ik de Paper Art blaadjes en eieren verwerkt op deze creatie. Deze heb ik op kleur gebracht met Distress Inkt.Rondom het mandje heb ik de Noor! Design border 6002/0366 verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie hier mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.Printed Panels - Wild Rose Studio - Blackberry Lane  Wild Rose Studio`s - 6x6 Paper Pack Peach Blossom Stansmal - Wild Rose Studio - Specialty die Little Butterfly4 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX