dinsdag 24 februari 2015

Bella's Bouquet

Vandaag laat ik jullie deze hartjeskaart zien, gemaakt met de Shape Art mal hart 470.713.113 van Dutch Doobadoo. Het gebruikte papier komt een paperpad van Wild Rose Studio - Bella's Birthday.  De stempel is ook van Wild Rose Studio - Bella's Bouquet.


Ik heb de randen van al het designpapier en cardstock bewerkt met Crackle Paint - wit.


Achter het afdrukje zie je de Wild Rose Studio stans - Flower Circle (Deze hebben wij niet op voorraad maar kunnen wij altijd bestellen). In de cirkel heb ik een tekststempeltje van Wild Rose Studio verwerkt.

Ook zie je de mooie paper art vlinders van Dutch Doobadoo. Deze keer heb ik ze gewoon wit gelaten, dit kwam het mooiste uit bij dit kaartje.


Achter de bloementoef heb ik nog wat blaadjes van Dutch Doobadoo verwerkt. Deze heb ik groen gemaakt met de Paper Soft Color Mosgreen van Viva Decor. Het mooie kantje wat ik heb gebruikt is van Clayre & Eef.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Paperpad Wild Rose Studio`s - Bella`s Birthday  Clear stamp - Wild Rose Studio`s - Bella with BouquetWild Rose Studio`s Specialty die - Flower circle 1 ST (1 ST) A7 stamp set Birthday CirclesViva Decor - Paper-Soft-Color - moss green 704 DecoArt Media - Crackle Paint WhiteClayre & Eef - Kant op kaart - LI095L - 75cm


3 opmerkingen:

  1. Wat een plaatje van een kaart. De kleur, de stempel, de bloemen, de vorm... ja ik hou ervan.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love everything about this stunning card. all the details, the colors. beautiful job

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX