zondag 8 februari 2015

Cup of Tea

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien waarbij ik de prachtige vlinderrand 6002/0389 van Noor! Design heb gebruikt. Ik vind dit echt een geweldige mal, en ook leuk hoe je deze weer op kan bouwen met de kleine losse vlinders 6002/0390.


Het gebruikte papier is van Maja Design - Coffee in the Arbour, dit heeft van die mooie zachte tinten.


Hier zie je een close-up van de bloementoef, de crysantjes heb ik gemaakt met de Noor! Design Roll up roses 6002/0385, daarna een beetje witte Crackle Paint op de puntjes gedaan. De kleine roosjes zijn wel kant-en-klare bloemen. Achter de bloementoef zie je nog de filmstrip 6002/0278 en wat filmstrip ribbon van Tim Holtz.


Aan de linkerkant nog de Vintage Flourishes kan 6003/0020 en kop en schotel 6003/0022, deze passen perfect bij het thema van het stempelafdrukje.


Het stempelafdrukje is een CandiBean stempel. Deze zullen binnenkort uit gaan komen :)
Deze heb ik ingekleurd met l'Aquarelle. Rondom het afdrukje heb ik nog wat Fran-táge Shabby White gestrooid.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Maja Design - Coffee in the Arbour - Flourishing garden Stampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - White Tim Holtz - Filmstrip ribbon Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart!

  Ik vind het papier ook zo mooi! Mooie kleuren!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een beauty van een kaartje weer! En mooie kleurtjes ook! Liefs, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super weer Jenine. Veel te zien en je ontdekt steeds meer, hoe langer je kijkt!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX