donderdag 5 februari 2015

Cupcake Let's Party

Vandaag is het mijn beurt om iets te plaatsen op het HobbyVision Design team blog. Vandaag heb ik een "gezonde Cupcake" voor jullie gebakken, deze heb ik gemaakt met de nieuwe CardArt mal van Dutch Doobadoo.


De basis van de Cupcake heb ik nagetekend op Kraft cardstock Krijtwit. Het designpapier komt uit een paperpad van Wild Rose Studio - Bella's Birthday. Het onderste gedeelte van de cupcake heb ik van ribbelkarton gemaakt.


Ik heb de Cupcake op een taartrandje gezet, deze heb ik gemaakt met de Noor! Design doily 6002/0379. Daarop wat structuurpasta gedaan, wat pompons en wat kersjes deze kersjes zijn van ScrapBerry's. (zag het toffe idee bij Jolanda)


Bovenop heb ik nog een Paper Art strik gemaak, daarop nog een raffia strikje en 2 kersjes.


De stempel van Wild Rose Studio - Bella's Birthday, heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle.

De alfabet stickers van de Hobbydots hebben een mooi klein formaatje, deze passen precies op de Paper Art "Party Garlands". Deze alfabet stickers zijn in veel verschillende kleurtjes te verkrijgen

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.
 Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Paperpad Wild Rose Studio`s - Bella`s Birthday  Clear stamp - Wild Rose Studio`s - Bella`s Birthday ScrapBerry`s - Cherries/bundle - 12pcs of 14mm Hobbydots sticker - Letters & Cijfers -Mirror Candy Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel Kraft cardstock - krijtwit - 30,5 x 30,5 cm - pak á 20vl 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX