zaterdag 28 februari 2015

MDF Paasset

Nieuw bij Noor! Design is het MDF setje paashaas + eieren. Ik ben er maar gelijk mee aan de slag gegaan om een leuk paastafereeltje ervan te maken.


Het papier wat ik heb gebruikt is van Authentique - Hope. Op de bodem van het setje heb ik wat mos geplakt. Ik plak dit zelf altijd vast met mijn lijmpistool zodat het goed vast zit.

Bij de Action had ik eens wat eitjes gehaald, die heb ik kapot gemaakt en de kleine barstjes er los bovenop geplakt.


Om het paaskonijn heb ik een strik gemaakt, achter de bloem zie je nog de Paper Art Kraft leaves van Dutch Doobadoo.


De tekst "Easter" is gemaakt met de houten alfabetletters van CraftEmotions.Het plaatje is van The Hobby House - Hopeful. Ik heb haar achter een Kraft hek van Dutch Doobadoo gezet. Ook zie je nog de mooie Paper Art vlinders van Dutch Doobadoo.

Dit is weer een ontzettend leuk project om te maken en staat weer super gezellig in de kamer ;-)

Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Scrappapier Authentique - Hope - Custom - Decorative Eggs/Mini Floral  Stansvel THH Wee Stamps - Hopeful Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Alfabet klein Scrappersfloss Karen Foster - Suede IJslands-mos - donkergroen1 opmerking:

  1. Wat een leuk Paas tafereeltje heb je ervan gemaakt TOPPIE!!!!!
    Fijn weekend, liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX