woensdag 11 februari 2015

Sketch Challenge Dutch Doobadoo

Nieuw op het blog van Dutch Doobadoo is een Sketch Challenge. Deze eerste sketch is met de Shape Art Flower 4 Petals 470.713.118.


Het is de bedoeling dat je bovenstaande sketch dus aanhoudt en ook echt deze Shape Art mal gebruikt. Je kan meedoen tot 28 februari en je maakt dan kans op de nieuwe Dutch Doobadoo artikelen voor komende maand :-)

Hier kan je alle informatie vinden: 


Ik heb designpapier van FabScrap hiervoor gebruikt, de Elegant Chic, echt een prachtige lijn. Voor de basis heb ik Papicolor cardstock gebruikt.


Het Vintage plaatje is van Pion Design. Achter het Vintage plaatje zie je de vlinder cirkel 6002/0322.  Achter de bloementoef heb ik de nieuwe Vintage Flourishes blaadjes 6003/0047 en 6003/0037 gebruikt.


Rechts bovenin nog de muzieknotenrand 6002/0272, deze blijft toch ook echt super mooi hé? Daarop heb ik bol de nieuwe Banner geplakt.. De tekst heb ik erop gestempeld met Versamark en daarna witte embossingpoeder op gestrooid.

Voor de decoratie nog een paar Paper Art vlinders gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren en dat jullie ook allemaal gezellig meedoen met de challenge.
scrappapier FabScraps - Elegant Chic - Shabby Flowers DecoArt Media - Crackle Paint WhiteVivant - Koord Katoen fijn - roze Stampendous - Embossing powder - White opaquePaper Distresser - Tim Holtz


2 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi! Dat papier is echt wel prachtig en super gedaan met al die mooie details.
    Wat een leuke challenge!!! Ik ga eens kijken of ik daar ook de tijd voor kan vinden om er wat van te maken..... Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig jenine ik ben er al mee bezig

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX