dinsdag 3 februari 2015

SOL Dutch Doobadoo

Afgelopen vrijdag (30 januari) was er weer een leuke SOL in de Dutch Doobadoo Facebookgroep. Deze keer gingen we aan de slag met de Shape Art Hart en de Paper Art Borders.

Ik heb zelf vrijdagavond helaas niet mee kunnen doen, maar heb inmiddels wel de kaart gemaakt. Willen jullie ook dit model kaart maken? Hier kan je de hints vinden:


Ik heb voor mij kaart papier gebruikt van FabScrap - Elegant Chic. Echt prachtig papier!! Het vintage plaatje wat ik heb gebruikt is van Pion Design, daarachter zie je de nieuwe cirkelmal 6002/0379. Deze heb ik iets bewerkt met Crackle Paint - White.


Onderaan heb ik een flinke bloementoef geplakt, daarachter wat Paper Art Hearts en de nieuwe Vintage Flourishes takjes 6003/0047. Ook zie je de mooie vlinder 6002/0390. 


Aan de linkerkant zie je nog de mooie Sending Love tekst - Carpe Diem 6002/0364. Verder heb ik de zijkanten rustig gehouden, het papier zelf is mooi genoeg, zonde om vol te plakken ;-)


Aan de rechterkant zie je nog de prachtige vlinder randmal 6002/0389 en de Vintage Flourishes duifjes 6003/0016

Ik vond het een onwijs leuk model om te maken en zal hem zeker volgende keer ook maken.

Deze SOL werd ook bij HobbyVision gegeven, gezellig met z'n allen freubelen. Ik kon er zelf deze keer niet bij zijn, maar volgende keer wordt hij zeker weer in de winkel gehouden.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.
scrappapier FabScraps - Elegant Chic - Shabby Flowers DecoArt Media - Crackle Paint White4 opmerkingen:

 1. Een prachtige kaart ❤️
  Groetjes, Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een schitterende kaart Jenine!!! Dit papier is zo mooi. Ik heb het ook al verschillende keren gebruikt en ben er weg van. De 1e keer gebruikte ik het voor een kadootjeskaart voor de 2e verjaardag van mijn kleindochter Martine in december.
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig mooi zeg. Mooie kleurtjes zo bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX