vrijdag 27 februari 2015

Sayings - Happy Birthday

Sinds afgelopen week hebben wij ook de Bister in ons assortiment opgenomen. Ik mocht het een keer proberen en was gelijk verkocht, dus ook maar opgenomen in ons assortiment :-)

Met de Bister kan je heel snel prachtige kaarten maken.


Ik ben begonnen met 2 stukken Aquarelpapier (Schut) van 14 x 14 cm, hierop heb ik wat Bister (Anjou / Bleu) gestrooid en met water er overheen gespoten. Dit even gedroogd met de heattool. Daarna heb ik op 1 kaartje er een achtergrond overheen gestempeld met de Noor! Design stempel script 6410/0024. Hiervoor heb ik de Memento inkt Toffee Crunch gebruikt. 

Daarna heb ik precies over het midden een strook van Ribbelkarton geplakt en daar overheen een gebroken wit kantje.


In het midden een frame uitgestansd met de Noor! Design stans 6002/0360, deze heb ik uit Kraft cardstock gestansd. In het midden heb ik een vierkant geplakt (ca 7,5 x 7,5 cm) en heb hierop een tekst gestempeld met de Clearstamp Sayings 6410/0308. Hiervoor heb ik de kleur Archival - Coffee gebruikt. Op het restant van het papier met Bister achtergrond heb ik nog een vlinder gestempeld en netjes uitgeknipt.


Voor de decoratie nog wat bloemen, raffia, Kraft blaadjes van Dutch Doobadoo en wat parels.

Dit is snel om te maken en geeft een heel gaaf effect. Ik hoop dat ik jullie met deze kaart kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.Bister / Bistre - Potje 80 ml - Anjou / Blue Spray bottles 40ml., 2pcs  Ranger - Heat It Tool  Europese versie Home Deco - Sisalfaser 20 gr - blanco Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR) Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Toffee Crunch Ranger - Archival inkt - CoffeeClayre & Eef - Kant op kaart - LI069L - 76cm

4 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX