maandag 9 februari 2015

Edwin with Tin Tin the Dog

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met een Magnolia stempel - Edwin with Tin Tin the Dog. Hij is wel echt schattig hé?


De vorm van de kaart heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Shape Art mal. Het design papier is van Authentique - Durable. Dit is erg mooi stoer jongens / mannenpapier. Ik heb de stoere sterrenrand 6002/0411 erbij gebruikt. Deze is niet alleen geschikt voor kerst maar ook bij jongenskaarten kan hij heel goed.

De tekst "Friends are a gift" heb ik gestempeld op de banners.


Het fijne hekje van Noor! Design 6002/0372 heb ik iets gebogen opgeplakt, daarachter wat hout verwerkt. Voor het hek heb ik 2 schattige hondjes geplakt, deze zijn gemaakt met de stansmal van Amy Design.  In een leeg bottle dopje heb ik een strikje verwerkt en een Pen Nibs.


Aan de rechterkant wat jute touw. De bedel hangt aan een Paper Fastener van Tim Holtz. Daarachter een pin waar ik een Kraft label van Dutch Doobadoo in heb gestoken.


De stempel Edwin with Tin Tin the Dog heb ik ingekleurd met l'Aquarelle. Dit blijft toch een geweldig kleurmedium.
Rondom het afdrukje heb ik wat Fran-táge Shabby White gestrooid.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.- Magnolia - Animal of the Year Collection 2014 - Edwin with Tin Tin the DogScrappapier Authentique - Durable - CollectiveSennelier - l`Aquarelle set 24 halve napjes + penseel Tim Holtz - Mini Paper clips Tim Holtz - Idea-Ology Memo Pins 1.5  Tim Holtz - Pen Nibs 12 st  TIm Holtz - Idea-Ology Ring Fasteners Stampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - White DecoArt Media - Crackle Paint White Stansmal Amy Design - Animal Medley - Cats and Dogs Home Deco - Sisalfaser 20 gr - blanco 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX