zondag 9 oktober 2016

Trick or Treat?

Maken jullie wel eens halloween kaartjes? Of hebben jullie er helemaal niks mee?

Ik heb zelf heel weinig met halloween, maar vind de kaartjes maken wel leuk, maar voornamelijk ook door die leuke kleurencombinatie :) Deze keer heb ik allerlei verschillende stansmallen van Noor! Design verwerkt op deze creatie.


Het designpapier en het plaatje komen uit de "The Witching Hour" lijn van Pion Design. 
Langs de randen heb ik de prachtige blauwe mal 6002/0562 gebruikt. Deze heb ik 3x uit zwart cardstock gestansd en achter het designpapier geplakt. Ik heb de rand een klein stukje achter het papier laten vallen zodat hij net iets minder ver buiten de kaart uitsteekt.

Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Randmal ovaal Noor! Design - Blauwe mal - Kader met afgeronde hoekjes


Achter het Vintage plaatje heb ik nog de nieuwe blauwe kadermal 6002/0631 vewerkt, wat is deze weer super gaaf hé?

De tekst Trick of Treat heb ik uit het designpapier van Pion geknipt. Deze tekst heb ik op de kleine Vintage Flourishes Ticket mal 6003/0063 van Noor! Design verwerkt.Ook heb ik nog de mooie klimop stans 6002/0456 van Noor! Design gebruikt. in het midden een strik van zwart scrappersfloss en daarop een bloem geplakt.

 
Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker Noor! Design - Autumn - KlimopDe spin en de zwarte kat zijn Paper Art vellen van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Randmal ovaal  Noor! Design - Blauwe mal - Kader met afgeronde hoekjes Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker Noor! Design - Autumn - Klimop PION Design - The Witching Hour - Images PION Design - The Witching Hour - COMPLETE SET  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - zwart - halloween Scrappersfloss Karen Foster - Midnight Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 3


3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX