woensdag 12 oktober 2016

Sizzix DT - Take time for the moments

Voor het blog van Sizzix ben ik deze keer aan de slag gegaan om een mannenkaart te maken. Meestal is het best lastig omdat je toch wat bloemen etc mist voor de decoratie.

Ik ben bij deze kaart aan de slag gegaan met de stansmal Gearheads, bij deze stansmal heb je 22 verschillende dies van Gears, dus je hebt zo heel wat decoratie voor de kaart ;-)

De originele blogpost kun je hier vinden: http://www.sizzix.co.uk/blog/take-time-for-the-moments/


Ik heb er deze keer een Easel Card van gemaakt zodat je er toch nog best wat op kwijt kan. Het prachtige papier wat ik heb gebruikt is van Pion Design - Mr. Tom's Treasures. Deze lijn is echt super gaaf.


De tekst op de kaart komt ook van het designpapier van Pion Design. Deze heb ik uitgeknipt en weer gemat op een andere kleur designpapier.

Om de kaart toch een beetje een stoere look te geven heb ik wat stukjes van de randen ingescheurd en omgevouwen. Zo zie je ook gelijk de mooie achterkant van het designpapier. Achter de ingescheurde gedeeltes heb ik nog wat filmstrip ribbon geplakt.


De tekstbanner heb ik wat hoger opgeplakt met 3D foamtape en daaronder nog wat uitgestansde Gears geplakt. De Gears heb ik lichtjes bewerkt met witte stempelinkt.


Op de bodem van de kaart heb ik nog de prachtige Doily mal van Sizzix gebruikt. Verder heb ik uit het designpapier nog een label geknipt, een postcard en een filmstrip. De kleine stickers zijn de label stickers van Tim Holtz.

Ik heb nog wat zwart scrappersfloss gebruikt voor de afwerking en wat plakstenen.Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl
Sizzix - Thinlits Die Set - Gearhead (22PK)  Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2  Scrappapier Pion Design - Mister Tom`s Treasures - Tom`s motorcycle  Scrappapier Pion Design - Mister Tom`s Treasures - Vintage automobiles Scrappapier Pion Design - Mister Tom`s Treasures - Pocket Watches Scrappapier Pion Design - Mister Tom`s Treasures - Borders Scrappersfloss Karen Foster - Midnight Tim Holtz - Filmstrip ribbon Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters Marianne Design - Adhesive Gems - Metal2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke stoere kaart Jenine. Top zoals je alles met elkaar gecombineerd hebt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een stoer kaartje! Ik vind hem prachtig met al die tandwielen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX