maandag 24 oktober 2016

Noor! Design - A Holly Jolly Christmas

Vandaag wil ik jullie deze kerstkaart laten zien, gemaakt met de nieuwe I Wish lijn van Maja Design. Wat is dit weer een gave lijn hé?


Voor de afwerking van deze kaart heb ik allerlei stansmallen van Noor! Design gebruikt. Achter het Vintage plaatje, wat uit de lijn van Maja Design komt, heb ik het blauwe frame gebruikt. Wat is dit ook een gave mal hé?Langs de randen van de kaart heb ik de blauwe sterrenrand verwerkt. In het midden een paar rode plakparels. De houten sterren komen bij de Xenos vandaan. De postzegels zijn uit het designpapier van Maja geknipt, die heb ik een beetje achter het plaatje geschoven.


De prachtige Poinsettia is gemaakt met het One of a Kind Christmas set. Deze heb ik zowel uit designpapier als vellum gestansd. Wat geeft dit een leuk effect hé? In het midden heb ik een plakparel van Marianne Design geplakt.


Ook heb ik nog de prachtige IJskristal van Noor! Design op deze creatie verwerkt. Deze heb ik uit het snowpaper van Marianne Design gestansd.
Ook de mooie arreslee heb ik nog op deze kaart verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Marianne Design - Diamond Gems - zelfklevend  Noor! Design - Cutting & Embossing Stencil - One of a Kind - Kerstset hert (10  Joy! Crafts - Noor! Design - Vierkant met franse lelie (4st) Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterren Noor! Design - Happy Holidays - Santa with sleigh Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel  MD - Snow Paper A5Kant met roosjes en parels - gebroken wit  Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 5 Couture Creations - Premium Adhesive Pearls 3mm / 206 stuks - Radiant RedMaja Design - I Wish - Ephemera Maja Design - I Wish you a happy holiday Vellum A4 - wit - pak 5 vel
2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX