zondag 2 oktober 2016

Scrap 'n Chat - 21 september

Op woensdag 21 september hadden wij een gezellige Scrap 'n Chat in onze Facebookgroep, deze keer onder leiding van Janet Blaauw. Ze had een ontzettend leuk idee uitgewerkt. Wil je hem ook graag maken?Dit is mijn uitwerking geworden. Ik heb voor deze kaart designpapier van Marianne Design gebruikt. Ik heb 2 paperpads gecombineerd: Baby Blue PB7049 en Driftwood PK9143.
Het mooie knipvel is de nieuwe Winter Wool VK9548, wat zijn dit schattige plaatjes hé?


Als je de cirkel eruit haalt komt er een tekst tevoorschijn. Dit is een nieuwe tekststempel van Marianne Design. Deze heb ik gestempeld met Versamark en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid. Achter de tekst heb ik nog een wit taartrandje geplakt.


Als decoratie heb ik een strik gemaakt en daarop wat decoratietakjes verwerkt. Deze decoratietakjes zijn gemaakt met de Creatable Petra's Larix LR0438. Deze zijn echt super leuk om te gebruiken. Langs de randen heb ik wat Crackle Paint White gebruikt.

Ook zie je her en der nog wat kleine ijskristallen, deze komen van het nieuwe Paper Art Christmas vel van Dutch Doobadoo. In het midden heb ik wat glitter enamel dots van Marianne Design geplakt.


Aan de andere kant nog een metalen hoekje verwerkt en nog een extra toef van wat uitgestansde takjes. Op de takjes heb ik nog een mooie winterse muts geplakt.


De bomenrand is gemaakt met een nieuwe Creatable Horizon Pinetrees LR0444 van Marianne Design. Deze heb ik 2x uitgestansd en de voorste rij met wat 3d foamtape opgeplakt zodat deze wat hoger ligt. Tussen de bomen heb ik nog een rendier LR0442 verwerkt.

Onderlangs heb ik wat sneeuw geplakt, dit is gemaakt met de foamball clay van CraftEmotions.

Aan de linkerkant zie je ook de super leuke wanten, gemaakt met de Creatable LR0440.   

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Christmas Marianne Design - Creatable Horizon Forest Marianne Design - Creatable Tiny`s reindeer Marianne Design - Creatable - Knitted Hat & Mittens Marianne Design - Creatable - Petra`s Larix Marianne Design - Enamel dots - Cold as ice Paperpad Marianne Design - A4 - Eline`s Babies blue Marianne Design - Paperpad Driftwood Marianne Design - Knipvel - Winter Wool Blue Marianne Design - Clearstamp - Kerst, winter en nieuwjaarswensen DecoArt Media - Crackle Paint WhiteCraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit decoratie hoekjes antiek zilver/koper 2 Stampendous - Embossing powder - White opaque3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooi winters tafereeltje is het zo! Echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pracht van een kaartje. Mooi model met een inschuifbare kaart en alles zo mooi gecombineerd. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX