donderdag 6 oktober 2016

MD Gezellige Feestdagen

Vorige week tijdens de demodag in onze winkel ben ik aan de slag gegaan met de ontzettend gave Creatable XL mal LR0445 van Anja van Laar (Marianne Design). Deze mal is echt een favoriet bij mij.

Ik had hem pas al gemaakt in helemaal wit, deze keer heb ik hem gecombineerd met het Zilver karton van Marianne Design. Dit is echt heel mooi stevig zilver kaartkarton, het geeft echt een super sjieke uitstraling voor de kerst.


Voor de basis heb ik gewerkt met het Metallic cardstock wit 8013/0121 van Joy! Crafts. Daarop een matlaag van zilver karton en daarop een vierkant waaruit ik dus de XL mal heb gestansd. 


In het midden heb ik de cirkel nog weer van zilver karton gestanst en daarop weer een witte bewerkte doily. In de doily heb ik een tekst gestempeld met de nieuwe kerststempels van Marianne Design. Hiervoor heb ik de Memento London Fog gebruikt.

De kleine ijskristallen die je ziet zijn gemaakt met de Craftable Snowflakes CR1335.Uiteraard mag een bloementoef niet ontbreken. Ik heb de prachtige Poinsettia LR0435 uit Metallic wit en uit zilver karton gestansd. In het midden nog een strik van wit scrappersfloss geplakt.

Ter decoratie heb ik nog de Creatable Petra Twigs LR0437 en Petra's Larix LR0438 gebruikt.Bij deze kaart kan je wel een beetje zien dat ik alles met 3D foamtape heb opgeplakt zodat het allemaal net iets mooier uitkomt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Marianne Design - Creatable Anja`s Circle XL Marianne Design - Creatable - Petra`s Larix Marianne Design - Creatable - Petra`s Twigs Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s MD Craftables - Punch Die - Snowflakes Marianne Design - Paper Silver A5 Joy! Crafts - Cardstock 15 x 30 cm - Metallic Wit Marianne Design - Clearstamp - Kerst, winter en nieuwjaarswensen Memento inkt - London Fog

4 opmerkingen:

 1. wat een sjieke mooie kaart is dit geworden. Gr. Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Jenine.
  Ik heb deze week ook de mal binnen gekregen en daarnet jouw kaartje nagemaakt...
  Hij is gewoon te leuk!

  Groetjes,
  Marjoleine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart Jenine.
  Ik heb deze week ook de mal binnen gekregen en daarnet jouw kaartje nagemaakt...
  Hij is gewoon te leuk!

  Groetjes,
  Marjoleine

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX