woensdag 5 oktober 2016

Sizzix DT - Believe

Voor het blog van Sizzix heb ik deze keer weer een kerstkaart gemaakt. Wil je de originele blogpost bekijken? Klik dan op deze link: http://www.sizzix.co.uk/blog/believe-2/


Voor deze kaart heb ik de Greetings from the Northpole lijn van Pion Design gebruikt, deze lijn is echt super mooi hé? Ook het Vintage plaatje komt uit deze lijn. De stansjes die ik heb gebruikt zijn uiteraard van Sizzix.


Links boven heb ik een toef van denneappels gemaakt. Achter de toef zie je de Doily stans van Sizzix, dit is wel 1 van mijn favoriete stansen. Zie je die kleine hulsttak? Dat is ook een nieuwe stans van Sizzix, de Festive Fancies. Deze heb ik uit groen en rood kaartkarton gestansd. De rode besjes heb ik losgeknipt en weer op de groene geplakt, zo wordt het net wat speelser.

De grote takken zijn gemaakt met de stansmal Holiday Greens.


De prachtige tekst Believe is gemaakt met de Holiday Words: Thin stans gemaakt. Om dit uit te stansen heb ik eerst het Easy Connect CraftTape achter het cardstock geplakt en daarna uitgestansd. Zo krijg je er een sticker van. Ideaal met zulke fijne teksten.


Ook de boom komt van de Festive Fancies stans. Deze heb ik uit 3 kleuren kaartkarton gestansd, gedeeltes losgeknipt en opgeplakt. Op de tak, gemaakt met de Holiday Greens stans, heb ik wat sneeuwbolletjes geplakt.

Op het Vintage plaatje heb ik nog wat Foamball Clay van CraftEmotions geplakt.


Achter het Vintage plaatje heb ik nog een label verstopt. De mooie tekst heb ik uit een scrapvel van de Greetings from the Northpole lijn geknipt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl: 

Sizzix - Thinlits Die Set - Holiday Greens Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Sizzix - Thinlitz - Holiday Words: Script Sizzix - Thinlits Die Set - Festive Fancies Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2 PION Design - Greetings from the North Pole - Images PION Design - Greetings from the North Pole - COMPLETE COLLECTIE CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Sneeuwbolletjes Tim Holtz - Filmstrip ribbon Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 3 DecoArt Media - Crackle Paint White CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm4 opmerkingen:

 1. Prachtig! Zoveel mooie details op één kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PRACHTIG Jenine !!
  zoveel mooie details op je kaartje ik blijf er naar kijken .
  Het kant op de zijkant is ook heel mooi .
  Hoe de sneeuw hebt verwerkt op je kaartje super mooi zeg mooi mallen heb je gebruikt top hoor .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX