vrijdag 7 oktober 2016

MD - Craftable Snowman

Wat zijn ze ontzettend leuk hé, die nieuwe Collectables van Marianne Design? Vorige week tijdens de demo was ik gestart met deze kaart en heb hem thuis verder afgemaakt.


Voor de achtergrond heb ik de Designfolder Sparkles gebruikt. Het blijft toch mooi deze geëmboste achtergronden. Het designpapier wat ik heb gebruikt komt uit het paperpad Eline's Silver Stars.De sneeuwpop kan je helemaal naar eigen idee op gaan bouwen en in je eigen kleuren maken. Dat is ook het leuke van deze Collectables.

De slee is ook een nieuwe Collectable, deze is ook gaaf hé? Aan de slee heb ik een stuk jute touw vastgemaakt en 2 kleine klokjes eraan gehangen. Onder de sneeuwpop en de slee heb ik nog wat Foamball Clay van CraftEmotions verwerkt.

De mooie bomen zijn gemaakt met de Creatable Horizon Forest van Marianne Design. Op de toppen heb ik sneeuw gedaan, hiervoor heb ik de Crackle Paint White gebruikt.


Uiteraard kan een bloemetje bij mij niet ontbreken ;-) Onder het bloemetje heb ik nog de nieuwe Creatable van de wantjes gehangen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Marianne Design - Design folder - Sparkles  Marianne Design - Creatable - Knitted Hat & Mittens Marianne Design - Creatable Horizon Forest Marianne Design - Collectable - Eline`s Snowman Marianne Design - Collectable - Eline`s Sleigh and flow Marianne Design - Pretty Papers Bloc - Eline`s Silver Star  CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit  Sneeuwbolletjes Klokjes - 11 mm - Wit Marianne Design - Clearstamp - Kerst, winter en nieuwjaarswensen

2 opmerkingen:

  1. Je kaart is prachtig! Die sneeuwpop is zo leuk en ik houd wel van de witte, sneeuwachtige details.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX