dinsdag 25 oktober 2016

Sizzix DT - Merry Christmas

Vandaag mag ik weer iets plaatsen op het blog van Sizzix. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met het nieuwe papier van Maja Design, de I Wish Collectie. Wat is dit toch weer een gave lijn.

De originele blogpost kun je hier bekijken: http://www.sizzix.co.uk/blog/?p=3230


Dit keer heb ik een iets grotere kaart gemaakt van 13 x 18 cm omdat ik anders niet weg kwam met het Vintage plaatje, deze is al behoorlijk groot.Voor de decoratie heb ik de prachtige Snowflakes stans van Sizzix gebruikt. In de verpakking zitten 14 verschillende Snowflakes in verschillende vormen en maten. Echt super leuk.
Ik heb ze gestansd uit het Snowpaper van Marianne Design, dit is heel mooi glitterpapier, dat geeft de sneeuwvlokken net wat meer "body".

De postzegels zijn uit het designpapier geknipt. Daarop wat flossdraad en ook een uitgestansde sneeuwvlok.


Voor de afwerking heb ik ook nog wat rode bloemen op de kaart verwerkt en wat uitgestansde bladeren. Deze komen uit de Holiday Leaves mini set van Sizzix.

Het kwastje had ik nog ergens in een opbergvakje zitten, die vond ik er wel leuk bij passen.


Achter het Vintage plaatje heb ik nog een label verwerkt. Hiervoor heb ik de Labelstans van Sizzix gebruikt. Op de label heb ik ook nog wat uitgestansde sneeuwvlokken geplakt, een organza strik erop gemaakt en 2 klokjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Sizzix - Thinlits Die Set - Holiday Greens, Mini Sizzix - Thinlits Die Set - Paper Snowflakes Mini Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Big Shot Express Machine - ElectrischBig Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot) Maja Design - I Wish - COMPLETE COLLECTIE Maja Design - I Wish - Ephemera Klokjes - 11 mm - Wit DecoArt Media - Crackle Paint White   MD - Snow Paper A5 Couture Creations - Premium Adhesive Pearls 3mm / 206 stuks - Radiant Red
2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX