vrijdag 21 oktober 2016

HobbyVision Challenge #55 - CAS Kerstkaart

Op ons HobbyVision Design team blog is weer een nieuwe challenge van start gegaan, deze keer met als thema "CAS Kerstkaart". Misschien voor sommigen van jullie best een pittige opdracht?

Het zou leuk zijn als jullie weer allemaal meedoen. Je hebt t/m 18 november de tijd om een creatie te plaatsen op ons blog. De winnaar krijgt een waardebon twv € 10,00 van HobbyVision.

Meer info kan je vinden op ons dt blog: http://hobbyvisiondt.blogspot.com


De basis van mijn kaart is een Kraft kaart met daarop een witte kaart en daarop weer een kraft kaart. op de bovenste Kraft kaart heb ik eerst met Versamark inkt een achtergrond gestempeld met IJskristallen. Hiervoor heb ik een achtergrondstempel van Marianne Design gebruikt.


Over de achtergrond heb ik witte embossingpoeder gestrooid en dit verhit met de heattool. Je krijgt dan echt een hele gave achtergrond, dat witte komt heel mooi uit op het Kraft.


In het midden heb ik nog een strook wit kaartkarton geplakt en daarop een tekst gestempeld met de Archival Coffee. De stempel is een nieuwe kerststempel van Marianne Design.

Voor de decoratie heb ik nog wat Creatables van Marianne Design gebruikt. Op de randjes heb ik wat Crackle Paint White gesmeerd voor een Shabby / winterse look.


Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Doen jullie gezellig mee met de Challenge?
Kijk ook eens op ons DT blog naar de voorbeelden van de rest van het team.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Marianne Design - Clearstamp Tekst - Background Ice Crystals Marianne Design - Clearstamp - Kerst, winter en nieuwjaarswensen Stampendous - Embossing powder - White opaque VersaMark Watermark Stamp Pad Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s Marianne Design - Creatable - Petra`s Twigs Marianne Design - Creatable - Petra`s Larix   Belletjes met kruisopening - 8 mm - Rood/Wit DecoArt Media - Crackle Paint White

3 opmerkingen:

 1. Wat een beauty van een kaart! De combinatie van wit met kraft is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooi. En de witte embossing op kraft komt heel mooi uit <3. Gr. Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kaart Jenine! Super altijd, wit met kraft.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX