zondag 16 oktober 2016

DDBD Snowglobe - I wish

Het prachtige papier van Maja Design - I Wish kwam bij ons binnen, ik kon het niet laten om gelijk de schaar erin te zetten. Wat is dit toch weer een prachtige lijn.Toen ik dat plaatje van de sneeuwpoppen zag wist ik gelijk dat deze weer perfect zijn voor de Snowglobe van Dutch Doobadoo. Ik blijf dit een super leuk model vinden.
Ik heb hem weer als schutkaart gemaakt. In het schutgedeelte heb ik de Viva Eiskristallen verwerkt.
De indeling van deze creatie heb ik gemaakt aan de hand van de Sketch Challenge bij Dutch Doobadoo. Heb je ook de Snowglobe in huis? Doe dan gezellig mee met de Challenge, tot eind van de maand heb je de tijd om je creatie in de facebookgroep te plaatsen.
Bovenaan heb ik de Noor! Design Winter Wishes Sterrencirkel 6002/2042 gebruikt. Deze heb ik zelf iets ingekort zodat hij niet extreem hoog boven de sneeuwbol uitkomt. In het midden heb ik wat plakparels geplakt.


De prachtige Poinsettia is gemaakt met het One of a Kind - Christmas set 6002/0584 van Noor! Design. De Poinsettia heb ik zowel uit rood kaartkarton als uit vellum gestansd. Dit geeft echt een leuk effect hé? Langs de randjes nog wat witte Crackle Paint gesmeerd.


Ook heb ik nog de Happy Holidays bomen en de rendieren verwerkt op deze creatie. De rendieren staan in een laagje sneeuw, hiervoor heb ik de foamball clay van CraftEmotions gebruikt.
Onder de foamball clay is een laag van ijspegels, hiervoor heb ik de stansmal Winter Wishes Icicles 6002/2036 gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen  Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Happy Holidays - Reindeers Noor! Design - Winter Wishes - Icecles Noor! Design - Cutting & Embossing Stencil - One of a Kind - Kerstset hert (10  Vellum A4 - wit - pak 5 vel CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Viva Decor - Eiskristall - IJs/sneeuw Sneeuwbolletjes Joy! Crafts - Transparante sheets A4 Maja Design - I Wish to build a snowman Maja Design - I Wish Santa will fill my stocking Maja Design - I Wish for a holly jolly Christmas Marianne Design - Diamond Gems - zelfklevend Marianne Design - Enamel dots - Gold & Silver DecoArt Media - Crackle Paint White

2 opmerkingen:

  1. Hij is gewoonweg prachtig gemaakt Jenine , schitterend mooi
    Groetjes,Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een prachtige snow-globe geworden Jenine. Alles klopt aan deze creatie, zo mooi :)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX