woensdag 19 oktober 2016

Sizzix DT - Warm Winter Wishes

Voor het blog van Sizzix ben ik aan de slag gegaan met de Frozen Forest lijn van Studio Light. Deze lijn is echt prachtig om mee te werken.

De stansmallen die ik heb gebruikt zijn uiteraard van Sizzix. De originele blogpost kan je hier vinden: http://www.sizzix.co.uk/blog/warm-winter-wishes/


Ik heb er een Easel card van gemaakt zodat je er lekker veel op kwijt kan.


Het prachtige Vintage plaatje komt ook uit de Frozen Forest lijn. Achter het plaatje heb ik wat ijskristallen verwerkt, deze zijn gemaakt met de Thinlints Die - Paper Snowflakes Mini. In de verpakking zitten 14 stansmallen van ijskristallen, allemaal verschillende vormen en maten. Ik heb ze uit het Snowpaper van Marianne Design gestansd.


Ik heb de ijskristallen een beetje achter het Vintage plaatje verwerkt.


Op de onderste kaart heb ik rechts onderin de prachtige Mixed Media Christmas stans van Sizzix gebruikt. Met deze stansen kan je willekeurig een mooi patroon in je designpapier stansen. Ik heb er wit kaartkarton onder gedaan zodat het patroon ook goed zichtbaar wordt.

Voor de aankleding van de kaart heb ik nog wat metalen hoekjes gebruikt, wat jute touw en wat sneeuwbolletjes.

De labels en teksten komen allemaal uit de Frozen Forest lijn van Studio Light.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Sizzix - Thinlits Die Set - Paper Snowflakes Mini Sizzix - Thinlits Die Set - Mixed Media Christmas Studio Light - Frozen Forest - Stansvel EASYFF534 Studio Light - Frozen Forest - Stansvel EASYFF539  Studio Light - Frozen Forest - Scrappapier SCRAPFF01 Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 8 Sneeuwbolletjes  MD - Snow Paper A5 DecoArt Media - Crackle Paint White


4 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie Jenine !!
  Mooie materialen mooi papier heel mooi geheel .
  groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is schitterend! Heel winters en vol mooie details!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super de super schitterend mooie creatie Jenine, een pareltje
  Gr Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX