zaterdag 3 september 2016

Kippers DT - Notitieboekje Frozen Forest

Vandaag is het mijn beurt op het blog van Kippers Hobby en wil ik jullie dit notitieboekje laten zien, gemaakt met de nieuwe Frozen Forest lijn van Studio Light die zeer binnenkort in de winkels zal liggen.


Ik ben echt een fan van deze nieuwe lijn, vind de kleuren ook zó mooi!


Ik heb hiervoor een notitieboekje op A5 formaat gebruikt, deze heb ik gekocht bij de Hema. Ik heb de buitenkant bekleed met een scrapvel uit de Frosten Forest lijn.


Kijk eens hoe prachtig die bloemen aan de rechter zijkant zijn, deze komen ook uit het designpapier.
De brads en de tekstbanner komen uit een stansvel van Studio Light.


Onderaan heb ik nog wat metalen hoekjes geplakt en weer wat Label Letter stickers van Tim Holtz.


In het midden een mooi winters plaatje, deze komt van een stansvel. Achter het plaatje heb ik de Doily mal van Sizzix gebruikt. Dit is echt een mooi formaat Doily om te verwerken.


Voor de decoratie nog wat uitgestansde kersttakjes gebruikt, hiervoor heb ik de Holiday Greens stans van Sizzix gebruikt. Op de takjes nog wat Crackle Paint White gesmeerd.

Verder nog wat bruin grasvezel, wat glitter bolletjes en wat denneappels.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Sizzix - Thinlits Die Set - Holiday Greens Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2 PRE-ORDER 1 - Studio Light - Frozen Forest - Stansvel EASYFF534 PRE-ORDER 1 - Studio Light - Frozen Forest - Stansvel EASYFF538 PRE-ORDER 1 - Studio Light - Frozen Forest - Scrappapier SCRAPFF02 DecoArt Media - Crackle Paint White Sneeuwbolletjes decoratie hoekjes antiek zilver/koper 2 Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersTim Holtz - Filmstrip ribbon4 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX