dinsdag 20 september 2016

HobbyVision Challenge #54 - Kleurinspiratie

Vandaag is er op ons HobbyVision Design team blog weer een nieuwe Challenge van start gegaan. Deze keer krijg je een Kleurenpallet als inspiratiefoto wat de grote leidraad moet zijn voor je kaart.

Doen jullie mee met de Challenge? Je hebt dan t/m 18 oktober de tijd om de creatie op ons DT blog te plaatsen.
Op 19 oktober maken wij de winnaar bekend van de waardebon twv € 10,00 en ook de top 3 wordt dan bekend gemaakt.Het zijn wel prachtige kleuren hé? Ik heb hiervoor het papier uit de Pion Design serie - Greetings from the Northpole gebruikt. Deze tinten komen heel goed overeen met deze foto.


Voor de basis van de kaart heb ik de Card Art mal Kerstboom van Dutch Doobadoo gebruikt. De indeling van de kaart heb ik gemaakt aan de hand van de Sketch Challenge van Dutch Doobadoo.

Je kan dus prima verschillende Challenges met elkaar combineren. t/m eind van de maand kan je met de Dutch Doobadoo Sketch Challenge nog meedoen in deze facebookgroep:
Voor de decoratie heb ik allerlei stansmallen van Marianne Design gebruikt. Kijk eens hoe gaaf deze nieuwe Poinsettia is? Deze is gemaakt met de Creatable LR0435. Achter de Poinsettia heb ik nog wat takjes verwerkt, deze zijn gemaakt met de Creatable Twigs LR0437.

Voor de decoratie heb ik ook nog wat sneeuwbolletjes gebruikt.


De prachtige bomen zijn ook gemaakt met de Creatables van Marianne Design, hiervoor heb ik de Spar LR0378 en de Den LR0379 gebruikt.
Op de bomen heb ik nog wat Foamball clay van CraftEmotions gebruikt.


De tickets, de banner met tekst en het vintage plaatje komen allemaal van het designpapier van Pion Design.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

PION Design - Greetings from the North Pole - Images PION Design - Greetings from the North Pole - COMPLETE COLLECTIE Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Xmas Tree Marianne Design - Creatable - Petra`s Twigs Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s MD Creatables - Spar MD Creatables - Den CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Sneeuwbolletjes2 opmerkingen:

  1. Jeetje, wat een onwijs gave kaart! Er is zoveel moois op te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaart Jenine. Ik probeer een gaatje te vinden om mee te doen.
    Groetjes, Mariska

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX