woensdag 31 augustus 2016

Sizzix DT - Party Favour Bag

Voor het blog van Sizzix heb ik deze keer iets gemaakt met de nieuwe Party Favour Bag stans. Met deze stans kan je in een handomdraai een leuke giftbag maken.

De originele blogpost kun je hier vinden: http://www.sizzix.co.uk/blog/party-favour-bag/


Ik heb voor deze gift bag de nieuwe Frozen Forest lijn van Studio Light gebruikt, deze zal nu echt heel snel in de winkels liggen.


Om de gift bag in elkaar te zetten moet je de bodem en de zijkanten beide 2x uitstansen. Ik heb de Giftbag zelf met extra sticky dubbelzijdig tape vastgeplakt zodat ik zeker weet dat hij goed vast blijft zitten.
Ook de stans om gaatjes te maken in de bovenkant zit in de verpakking. Op deze manier kun je de Giftbag handig sluiten met een lintje.


Voor de aankleding van de kaart heb ik nog wat knoopjes gebruikt en tekstlabels, deze komen allemaal een stansvel uit de Frozen Forest serie.


Ook heb ik nog de prachtige Holiday Greens stans van Sizzix gebruikt, deze kersttakken zijn echt super mooi. Ik heb er wel Crackle Paint White op gesmeerd zodat het een winters effect krijgt. Ook heb ik nog wat sneeuwbolletjes gebruikt en een klein beetje Foamball Clay wit.

Verder nog wat denneappeltjes, deze heb ik vorig jaar eens bij de Xenos gekocht.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen via www.hobbyvision.nl: 

Sizzix - Thinlits Die Set - Party Favour Bag Sizzix - Thinlits Die Set - Holiday Greens PRE-ORDER 1 - Studio Light - Frozen Forest - Stansvel EASYFF534 PRE-ORDER 1 - Studio Light - Frozen Forest - Stansvel EASYFF538 PRE-ORDER 1 - Studio Light - Frozen Forest - Scrappapier SCRAPFF02 Sneeuwbolletjes   DecoArt Media - Crackle Paint White CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Hobbyjournaal - Dubbelzijdig tape - extra sticky - 3mm

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX