dinsdag 27 september 2016

Winter Wonderland

Vandaag is het mijn beurt om weer iets te laten zien op het blog van Sizzix. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe stansmal Holiday Words van Sizzix. Op deze kaart laat ik zien dat je deze mallen op 2 verschillende manier kan gebruiken.

De originele blogpost kun je hier vinden: http://www.sizzix.co.uk/blog/?p=31393

De basis van de kaart is gemaakt met een nieuwe Shape Art mal van Dutch Doobadoo die eind deze week in de winkels zal liggen. Aanstaande zaterdag geef ik ook een demo bij HobbyVision met de Dutch Doobadoo mallen, deze kaart zal dan ook op mijn demotafel staan.


Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruik komt uit de Greetings from the Northpole lijn van Pion Design. Ook de kleine labels en de filmstrip ribbon heb ik uit het designpapier geknipt.Aan de bovenkant van deze creatie heb ik een groot strik van Tule geplakt met daarop wat witte bloemen. Achter de witte bloemen heb ik de nieuwe Holiday Greens Mini stans van Sizzix gebruikt. Deze blaadjes hebben echt een leuk formaat. (deze waren er al in een slag groter, ze zijn erg leuk samen te combineren)

Ook heb ik hier de nieuwe Mixed Media Christmas stans gebruikt. Deze stans kan je ergens willekeurig op je designpapier leggen en zo een leuk patroon in je papier maken. Ik heb hier wit cardstock achter geplakt zodat de kerstbloemen ook mooi opvallen.

Hier laat ik ook de eerste manier zien hoe je kan werken met de Holiday Words stansjes. Je snijdt een strookje papier van 1,5 cm hoog en stanst je tekst uit. Op deze manier kan je een mooie tekstbanner maken. Ik heb ze iets bol opgeplakt zodat het allemaal net wat speelser wordt.De 2de manier is de tekst uitstansen en de losse letters opplakken. Ik heb er zelf het Easy Connect Craft Tape van CraftEmotions achter geplakt zodat je er kleine stickers van maakt. Het zijn zulke fijne letters dat het met lijm best lastig gaat worden zonder te knoeien.

Achter de tickets aan de linkerkant heb ik ook nog de Hello Doily stans van Sizzix gebruikt.Hier nog een close-up van de mooie tekststansjes. In de verpakking zitten dus 12 stansjes waarmee je je eigen woorden / zinnen kan creeëren.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Sizzix - Thinlits Die Set - Mixed Media Christmas Sizzix - Thinlits Die Set - Holiday Words: Thin Sizzix - Thinlits Die Set - Holiday Greens, Mini Sizzix - Thinlits Die Set - Hello Doily CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm PION Design - Greetings from the North Pole - Midwinter night PION Design - Greetings from the North Pole - Borders PION Design - Greetings from the North Pole - Memory Notes Sneeuwbolletjes Joy! Crafts - Clearstamp Sending Messages - Old Letter PRE-ORDER 8 - Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Flag 
2 opmerkingen:

  1. Geweldig mooi Jenine! Die letter- stansjes vind ik helemaal leuk! Ga ze misschien wel kado doen aan mezelf.... Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, wat mooi! Je hebt echt oog voor detail!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX