vrijdag 9 september 2016

Wild Rose Studio - Penguin with Present

Vandaag wil ik jullie nog weer een kerstkaart laten zien. Ook al is het nog heerlijk zomers weer, de kerstkaarten blijven gewoon lekker doorgaan. Zo hebben we straks in december weer een mooi voorraadje klaar, scheelt veel stress op het laatste moment.

Voor deze kaart heb ik voor de basis de Card Art mal Ster van Dutch Doobadoo gebruikt.


Ik heb deze keer het strik rondom de kaart gedaan. Ik heb namelijk een aantal "dikke" embellishments aan de binnenkant geplakt, op deze manier kan je de kaart toch nog goed sluiten.


Het papier wat ik heb gebruikt komt uit het paperpad Birds & Berries van Wild Rose Studio. Dit is echt een prachtig paperpad met 12 verschillende designpapiertjes.


Als je de kaart open maakt komt er nog een heel tafereeltje tevoorschijn. De schattige Pinguin is van Wild Rose Studio.
De Pinguin staat tussen de kerstbomen, hiervoor heb ik een stansmal met dennebomen van CraftEmotions voor gebruikt. Deze dennebomen zijn uit glitterkarton gestanst. Onderlangs heb ik nog een laagje sneeuw gedaan, hiervoor heb ik de foamball clay van CraftEmotions gebruikt.


Aan de rechterkant op de flap nog een paar houten ornamenten gebruikt, deze zijn ook allemaal van CraftEmotions. Op het uithangbord heb ik een tekst gemaakt met de Label Letters van Tim Holtz.

Achter de bloemen heb ik nog wat dennetakjes verwerkt, deze zijn ook gemaakt met een stansmal van CraftEmotions. Op de takjes nog wat witte gesso gesmeerd voor een besneeuwde look.

Achter de Pinguin heb ik nog 2 labels verwerkt, deze heb ik uitgestansd met de Craftable van Marianne Design. Op de label heb ik eerst met Versamark een kerstliedje gestempeld, daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid en dit verhit met de heattool.


Ook de wegwijzer en het vogelhuisje zijn houten ornamenten van CraftEmotions.

De stempel van de Pinguin heb ik ingekleurd met de La Petite Aquarelle van Sennelier.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Paperpad Wild Rose Studio`s - Birds & Berries Clearstamp - Wild Rose Studio - Penguiin with Presents Stansmal CraftEmotions - Landschap Dennenbomen Stansmal CraftEmotions - Dennentakken Houten ornamenten - CraftEmotions - Sweet Vintage Christmas 5 punt sterren Houten ornamenten - CraftEmotions - Home for Christmas vogel/vogelhuisje Houten ornamenten - CraftEmotions - Wegwijzers Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Bomen en versiering CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit CraftEmotions - Glitterpapier - Wit - 120gr/5vel Craftable Marianne Design - Labels Basic Shape Marianne Design - Clearstamp - White Christmas Sennelier - La Petite Aquarelle - set 24 halve napjes N131681.00 Sneeuwbolletjes Scrappersfloss Karen Foster - Bone  Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Ster Stampendous - Embossing powder - White opaque

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX