woensdag 14 september 2016

Start doing things you love

Gisteren was het mijn beurt om weer iets te plaatsen op het Sizzix blog. Ik ben weer aan de slag gegaan met diverse stansen. Ik heb o.a. de roosjes zelf gemaakt met een stans van Sizzix.

De originele blogpost kun je hier vinden: http://www.sizzix.co.uk/blog/?p=30908De basis van de kaart is gemaakt met een Shape Art mal van Dutch Doobadoo, de Label Romantic. Dit blijft een leuke vorm om te gebruiken. Het designpapier komt uit de Easter Greetings lijn van Pion Design.


De roosjes zijn uitgestanst met de  Bigz Die - Flowers 3D. Deze roosjes heb ik uit cardstock gestansd en met een pincet netjes opgerold. Daarna aan de onderkant vastgezet met een lijmpistool. Ik vind dit zelf makkelijker werken omdat dit heel snel droog is. Achter de roosjes heb ik wat blaadjes verwerkt, dit is de Garden Greens stans van Sizzix.

De blaadjes heb ik uit groen kaartkarton gestansd en daarna nog een beetje Fossilized Amber Distress inkt aan de randjes gebruikt. Voor een Shabby look heb ik wat Crackle Paint white gebruikt.


Ook de klimop is gemaakt met de Garden Greens stans. Wat is deze mooi hé? 
Achter de klimop heb ik nog de Scribbles & Splats stans verwerkt en over de klimop heen heb ik de tekst labels van Tim Holtz verwerkt.De roos is een stempel van Penny Black, de Scented Beauty. Deze heb ik ingekleurd volgens de No-Lines techniek. Ik heb hiervoor de Gansai Tambi aquarelverf gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie nog weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijn een gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Big Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot) Big Shot Express Machine - Electrisch  Sizzix - Framelits Die Set - Thinlints Scribbles & Splat  Sizzix - Thinlits Die Set - Garden Greens Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames Ornament Scrappapier PION Design - Easter Greetings - Spring FairiesPenny Black - Slapstick / Cling - Scented Beauty  Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - 36 Color Set Memento inkt - Angel Pink Strathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 15,2 x 20,3 cm - 300 grams  Tim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5 ModPodge - Dimensional Magic 2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX