vrijdag 30 september 2016

DDBD - Kerststal

Morgen is het weer zo ver en zullen wij bij HobbyVision weer een gezellige demodag gaan organiseren. Deze keer zit ik er zelf met de Dutch Doobadoo mallen & de Marianne Design artikelen. Komen jullie gezellig langs?

Zaterdag-7-mei-2016

Als het goed is zullen vandaag al de nieuwe artikelen nog bij ons binnenkomen. 1 van de nieuwe mallen is deze gave Card Art mal Kerststal van Dutch Doobadoo.


De basis heb ik nagetekend op Kraft cardstock en daarna netjes uitgeknipt / uitgesneden. Het designpapier wat ik heb gebruikt is van Pion Design, de Greetings from the Northpole collection. Vond dit papier wel erg toepasselijk bij de nieuwe stansmal van Marianne Design, het combineert perfect bij elkaar.Het rendier heb ik uit Kraft cardstock gestansd en daarna nog lichtjes bewerkt met Distress Inkt Gathered Twigs.
Het rendier staat in de sneeuw, hiervoor heb ik de Foamball Clay van CraftEmotions gebruikt. 


Voor de bomen heb ik de nieuwe Creatable Horizon Forest LR0444 gebruikt. Deze heb ik in 2 gedeeltes geknipt zodat het net iets mooier uitkwam bij deze kaart. Op de toppen heb ik wat Crackle Paint White gesmeerd.Bovenin heb ik nog een decoratietoef gemaakt. Hiervoor heb ik de Creatable Petra's Larix LR0438   gebruikt. Verder nog wat witte besjes en decoratieprut.

De tekst Christmas komt van het nieuwe Paper Art Christmas vel van Dutch Doobadoo. Ook de kleine ijskristallen komen van dit vel. In het midden van de ijskristallen heb ik nog wat Enamel Dots van Marianne Design geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wil je hem in het echt zien? Kom dan morgen naar onze demodag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Marianne Design - Creatable - Petra`s Larix PRE-ORDER 1 - Marianne Design - Creatable Tiny`s reindeer  PRE-ORDER 1 - Marianne Design - Creatable Horizon Forest PRE-ORDER 8 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Kerststal PRE-ORDER 8 - Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - ChristmasMarianne Design - Enamel dots - Cold as ice DecoArt Media - Crackle Paint WhiteKant Halbach - Creme 25mm - 2019 kleur 70 Sneeuwbolletjes CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit1 opmerking:

  1. Die is leuk zeg! Wat gaaf zoals je de eland twee keer in je kaart hebt laten terugkomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX