zaterdag 17 september 2016

Kippers DT - Blokbodem zak Forest Fellows

Hallo allemaal,

In mijn laatste DT pakket van Kippers Hobby zaten ontzettend leuke witte blokbodem zakjes. Ik kon het niet laten om hier gelijk mee aan de slag te gaan. Met deze blokbodem zakjes kan je in een handomdraai echt leuke kleine cadeautjes maken.


In mijn DT pakket zaten ook de nieuwe CUT-ies Forest Fellows. Wat is dit weer een super leuke lijn hé? Ik heb verschillende items op dit cadeauzakje verwerkt.

Als eerste ben ik begonnen om de bovenkant van het blokbodem zakje een keer dubbel te vouwen en hier 2 gaatjes in te maken. Om het zakje te sluiten heb ik een strik van jute touw gebruikt.

Daarna ben ik begonnen met de basis, hiervoor heb ik designpapier van Marianne Design gebruikt uit het paperpad Canadian Fall. Het plaatje in het midden komt ook van een knipvel van Marianne Design.


Aan de rechterkant heb ik de nieuwe CUT-ies Forest Fellows boom gebruikt, wat is die weer mooi hé? Voor de boom heb ik nog wat grassprietjes verwerkt.
Van de boom zijn ook wat blaadjes gevallen, deze zijn ook allemaal uitgestansd met de CUT-iets stansjes.


Achter de grassprietjes heb ik ook nog een boomstronk geplakt. Ik heb deze eerst uitgestansd met de CUT-ies stans en daarna nog met bruine stempelinkt Versafine Vintage Sepia er overheen gestempeld. De CUT-ies stempels passen precies op de stansjes.

Het spinnetje komt van een Paper Art vel Spiderweb van Dutch Doobadoo.


De gestempelde tekst komt ook van het CUT-iets Forest Fellows stempelset. Hiervoor heb ik ook de Versafine Vintage Sepia stempelinkt gebruikt.

Ook nog een stukje spinnenweb gebruikt voor echt een herfstsfeertje.
De mooie swirl is gemaakt met de CUT-ies Spring Swirl.

Voor de decoratie heb ik nog wat pailletten gebruikt en wat metalen hoekjes. 

Ik hoop dat ik jullie met deze herfstcreatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Liefs Jenine

Alle gebruikte materialen zijn ook te bestellen bij www.hobbyvision.nl: 


Stansmal Kippers Hobby - CUT-TIES - Spring Swirl Clearstamp Kippers Hobby - CUT-TIES - Forest Fellows  Stansmal Kippers Hobby - CUT-TIES - Forest Fellows - Tree Large Stansmal Kippers Hobby - CUT-TIES - Forest Fellows - Tree Leaves Ladybug Stansmal Kippers Hobby - CUT-TIES - Forest Fellows - Grass Flower Klosje jute touw 25 gr. Marianne Design - Pretty Paper Bloc - Canadian fall Marianne Design - Knipvel Autumn Animals - Fox Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Zwarte spin Sequins / Pailletten - Regular - Brown cup 6mm Stempelinkt Versafine - Mini - Vintage Sepia Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 3 Papieren zakjes - wit - met blokbodem1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX